White Wonderland party zabijelio je Zagreb

Mansion_2Tematski party po uzoru na one svjetske uz nizozemsku DJ zvijezdu Dyro predstavio je jedan novi koncept, a prepuni Mansion pokazatelj je kako smo željni noviteta kada je klupsa zabava u pitanju. Dress code – bijelo odavao je dojam kluba iz nekog drugog svijeta. Posebno uređenje, atraktivni performeri i publika koja je na najnovije hitove plesala kao jedno oduševili su mnoge. Mlada nizozemska DJ zvijezda Dyro, uz domaće snage Maria i Carl Maxxa, te Costu Radmana Mansion su pretvorili u najzanimljiviji plesni podij regije. White Partiji jedni su od najpoznatijih i najpopularnijih tematskih partija koji se održavaju diljem svijeta a za vrhunsku tematsku zabavu u Zagrebu zaslužni su i plesni performansi te dodatna produkcija, posebno uređenje i specijalni efekti u klubu koji su gostima pružili nezaboravan ugođaj i najluđu atmosferu. Plavi leptir Mansion ovog tjedna slavi treći rođendan! Brojna glazbena putovanja i gostovanja, nezaboravni tulumi i sretan lica posjetitelja slika su Mansiona u protekle tri sezone.

U petak 24. svibnja velikim urbanim partijem Kineziološkog fakulteta Spring College Invasion Mansion će proslaviti treću godišnjicu i najaviti nova uzbuđenja. Proljetnu slavljeničku atmosferu upotpunit će najnoviji glazbeni mixevi, od svjetskih hitova pa do starijih evergreena i najpopularnijih hrvatskih urbanih pjesama.
U vikendu slavlja, u subotu 25. svibnja Mansion predstavlja Umagination party. Zagrijavanje je to za nadolazeći glazbeni spektakl Umagination koji se od 07. – 09. Iipnja održava u Umagu, a na njemu nastupaju velikani elektronske glazbe Martin Solveig, Laidback Luke, te Dimitri Vegas i Like Mike. Umagination party u Mansionu i program Provocative rezervirani su za nastup DJ dvojca Frankie Headfors.