Koncertom ‘Komedija gala’ završava Zagreb Classic
By redakcija On 4 srp., 2017 At 03:58 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Zagreb…

Nastupiti će Zorica Antonić, Sandra Bagarić, Vlatka Burić Dujmović, Danijela Pintarić, Renata Sabljak, Đani Stipaničev, Ervin Baučić, Dražen Bratulić i Adalbert Turner

KomedijaKoncertom Kazališta Komedija ‘Komedija gala‘, u četvrtak, 6. srpnja 2017. godine s početkom u 21.00 sat, završit će ovogodišnji Zagreb Classic na trgu kralja Tomislava.
Na koncertu će biti izvedeni glazbeni brojevi iz opereta i mjuzikala koji su bili, jesu ili će (ponovo) biti na ‘Komedijinu’ repertoaru. Orkestrom kazališta ‘Komedija’ ravnat će Krešimir Batinić, a nastupiti će Zorica Antonić, Sandra Bagarić, Vlatka Burić Dujmović, Danijela Pintarić, Renata Sabljak, Đani Stipaničev, Ervin Baučić, Dražen Bratulić, Adalbert Turner te zbor Kazališta ‘Komedija’.
Voditelji su Jasna Palić Picukarić i Saša Buneta.
Kneginja čardaša– Do samog kraja sezone osim ovog koncerta ‘Komediju’ još očekuju gostovanja u Ljubljani na 65. Festivalu Ljubljana s operetom Emmericha Kalmana ‘Kneginja čardaša’, u režiji Ivana Lea Leme, koja je premijerno izvedena u ‘Komediji’ u listopadu 2016. Dirigent je Veseljko Barešić, koji će ravnati orkestrom SNG Opera i balet Ljubljana, što ističemo kao posebnost ovog događaja i nadamo se početak suradnje Kazališta Komedija s ostalim kazališnim kućama u zemlji i inozemstvu. Izvedbe ‘Kneginje čardaša’ su večeras, 4. srpnja te 12., 13. i 14. srpnja 2017. u SNG Opera i balet Ljubljana – poručuju iz Komedije.
– Također, najavljujemo i gostovanje mjuzikla Alfija Kabilja i Milana Grgića „Jalta Jalta“ u Karlovcu 7. srpnja 2017. u 20 sati. Podsjećamo, naš najdugovječniji mjuzikl režirao je Vlado Štefančić, a ova produkcija, koja je premijerno izvedena 2010. godine prije nekoliko je mjeseci proslavila 200. izvedbu. Izvedbom u Karlovcu ravnat će Krešimir Batinić – zaključuju iz Komedije.

Foto: Press

comment closed