fbpx

Sanja Agić: Trenutno sam sretna žena na svim poljima!

Uživa u djeci i poslu…

Kad dođeš doma imaš jedan svoj topli krug obitelji, ta toplina obitelji daje dodatni smisao životu, kaže vizažistica

Sanja Agić– Svi mi u životu imamo i bolje i lošije trenutke, dane, mjesece…, ja samo mogu reći da sam u ovom trenutku sretna žena na svim poljima – rekla je za portal Scena.hr poznata vizažistica i majka dvoje djece. Sanja Agić je stavila ekstenzije koje joj odlično pristaju.
– Često mijenjam frizure, zapravo užasno volim dugu kosu, ali kao što neki ljudi pod stresom jedu čokoladu, tako ja nerijetko uzmem škare i šišam se pa tako nikako da dočekam svoju dugu kosu. Nestrpljiva sam u tom čekanju pa si svako toliko ispunim želju za dugom kosom s ekstenzijama – otkrila je Sanja. Vizažistica je početkom kolovoza prošle godine rodila drugog sina, ali već se ‘bacila’ na posao. Pokrenula je kampanju Našminkaj se i osvoji?
– Imam divnu suradnju s većinom lifestyle magazina u Hrvatskoj, ali je ovaj put Sanja Agićideja krenula s časopisom Diva koja izlazi subotom uz Večernji list. Znajući da većina djevojaka voli dobru šminku, htjeli smo vidjeti koliko su zapravo vješte u igri s make up-om. A ujedno mi je bila želja, s obzirom da imam podatak da se moja knjiga ‘Make up s potpisom’ odlično prodaje, vidjeti jesu li uspjele naučiti nešto iz knjige. Najbolju curu ćemo nagraditi s mini foto snimanjem profesionalnim make up-om, frizurom i knjigom, dvije utješne nagrade – objasnila je. Sanja je nedavno surađivala u novoj modnoj kampanji s umjetnicom Vandom Winter.
– S Vandom sam surađivala već i prije u nekoliko navrata, kao što ona surađuje već dugo i s modnim dvojcem eNVy room, oni su Vandu odabrali za novo lice Sanja Agićnjihove proljetne kolekcije, i uz fotografa Šimu Eškinja i frizerku Drašku Topić već dugo ista ekipa potpisuje njihove kampanje, stvorila se priča. Zamišljeno je da Vanda bude predivna nježna i romantična s dugom pletenicom, vrlo diskretnog i toplog make up-a jer se takav ‘look’ savršeno uklapa uz njihove haljine. Kampanja još nije izašla, očekujemo je krajem ovog mjeseca i jedva čekamo – istaknula je Sanja koja nam je otkrila i kako usklađuje posao i majčinstvo.
– Nisam tip koji preferira dadilje, barem do sada nisam upoznala niti jednu kojoj bih bez stresa prepustila dijete na nekoliko sati, tako da time, uz ovaj ritam posla kojim se bavim možete zaključiti da nije lako. Dođe trenutak kad ne znam gdje sam više sretna – dok provodim vrijeme na poslu kojeg volim ili dok provodim vrijeme sa svojom djecom. Ali isto tako dođe dan kad ne znam gdje sam se više umorila i koji mi je umor teže pao. Za sada se suprug i ja izmjenjujemo i to nam nekako ide, do kada? Ne znam, nemojte me držati za riječ, možda ipak jednom posegnemo za dadiljom. Ukoliko znate neku predivnu ženu koju ću zavoljeti na prvi pogled i ja i moje dijete možda ipak ima nade – kroz smijeh kaže lijepa vizažistica. Saznali smo koliko joj majčinstvo pomaže u kreativnosti.
– Ja sam rođena kreativna, mislim da bi, što se toga tiče, bilo isto i bez majčinstva i uz majčinstvo, jedino što je sigurno to je da ne bih bila ispunjena u životu nakon posla. Kad dođeš doma imaš jedan svoj topli krug obitelji, i iako ti uvijek fali nekoliko sati u danu, i iako imaš puno manje vremena za sebe ta toplina obitelji, barem meni, puni baterije i daje dodatni smisao životu – istaknula je Sanja.

Foto: Privatni album