fbpx

Vanda: Još čuvam pisma koja sam dobila za Valentinovo!

Otkrila je glumica i glazbenica…

Vanda WinterVanda Winter otkrila nam je da još uvijek čuva uspomene iz djetinjstva te pisma koja je dobila za Valentinovo.
– Ne znam jesu li dečki, kad sam ja bila dijete bili hrabriji i poduzetniji. U školi smo imali kutiju u koju smo za Valentinovo stavljali pisma i druge sitnice za simpatije i uvijek sam dobivala pozamašan broj tih pisama koje još uvijek čuvam i rado čitam – ispričala je lijepa glumica i glazbenica. To je Vanda otkrila na današnjem ženskom druženju s Marijom Husar  u školi pjevanja Husar & Tomčić. S njom su bile i kolegice Sementa Rajhard, Ivana Husar Mlinac i Martina Tomčić Moskaljov, a povod druženja je bio veliki koncert u zagrebačkom Hypo centaru, u petak 14. veljače od 20 sati  Valentinovo fever.
Vanda Winter– Ostalo je još jako malo vremena do naše male ljubavne groznice. Probe su svakodnevne, a moram priznati da ove godine zaista uživam okružena ovim prekrasnim mladim i jako talentiranim djevojkama. Njihova strast i ljubav prema glazbi sjete me na dane kad sam počela i ušla u ovaj svijet iz kojega nema povratka  – istaknula je glazbenica Marija Husar ususret koncertu.
– Naša druženja iako su radna, zapravo su potpuna relaksacija. Kad imate toliko žena na jednom mjestu neminovni su i mali ženski razgovori i vjerujte jako puno smijeha. Vesela smo ekipa i sve jedva čekamo da zapjevamo zajedno – dodala je Marija.
Vanda WinterValentinovo Fever glazbena je priča koju će obilježiti pjesme iz poznatih svjetskih mjuzikala i mjuzikl filmova, a koje će uz Mariju ove godine izvesti Sementa Rajhard, Vanda Winter, Maya Sar, Damir Kedžo, DJ Bizo te učenice škole pjevanja Husar & Tomčić. – Pjesme su izabrane, odlično uvježbane, repertoar je sjajan i cure su odlične. Uživam u svim ovim danima koje provodimo zajedno, a danas smo se malo posvetile i temama poput haljina, cipela i svim onim stvarima o kojima mi žene rado pričamo. Prisjetile smo se i nekih posebnih Valentinova te zaključile kako će ovo biti najbolje do sada  – rekla je nasmijana Sementa Rajhard.
All inclusive ulaznice za koncert Marije Husar i prijatelja Valentinovo Fever, koje uključuju i vrsne delicije te vrhunska vina, mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili u sustavu Entria (www.entrio.hr).

Foto: Ivan Lovrić