fbpx

S vješticama za Crnu kuću!

crna_kuca_1Čeka vas lomača! Jeste li se dobro ispovjedili? – pitanje je koje će vam u novoj sezoni urenbesne komedije Crne kuće ponovo postaviti najbrutalniji, ali i najšarmantniji biskup koji je ikad hodao ovim prostorima. A kojeg utjelovljuje popularni pjevač Damir Kedžo! Crna kuća, koji je na noge podigla više od 20.000 ljudi vraća se na pozornice već 18. listopada 2013. u 19.30 sati u Kino dvorani Studentskog centra.
crna_kuca_5Jesen u gradu biti će ispunjena pjesmom, plesom, vriskom i intrigama s Griča i Kaptola, novim ljubavnim jadima gričkih šopingholičarki i vještica, pomno smišljenim nepodopštinama zlog biskupa Hudija, te bogatom kostimografijom koja ostavlja bez daha. Glumci Vesna Ravenšćak, Dunja Fajdić, Damir Kedžo, Antonia Barišić, Hrvoje Foretić i Marija Kolb pozivaju na urnebesnu zabavu.
Zarazan humor, pregršt originalnih glazbenih hitova koji se izvode uživo uz vrhunski bend, do sada neviđeno bogatstvo kostima i majstorska režija jamčili su vrhunsku zabavu protekle sezone, te spektakl koji je udario nove temelje hrvatskog mjuzikla.
Svi oni koji do sad nisu imali prilike pogledati ovu urnebesnu komediju bez dlake na jeziku, priliku za nezaboravnu zabavu i pregršt smijeha imaju već za nešto manje od mjesec dana. Gričanke i vještice ponovo vladaju Kaptolom, a neponovljivo društvo s Griča i Kaptola čeka publiku raširenih ruku.