Novi zabavni show: Zvijezde pod hipnozom
By redakcija On 23 velj., 2017 At 02:46 PM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Na proljeće…

Zvijezde pod hipnozom– Snimanje uskoro počinje, u tijeku su pripreme, a sudeći po uspješnosti u zemljama diljem svijeta u kojima se ovaj show prikazivao, ovog proljeća očekuje nas vrhunska zabava – najavljuju s Nove TV.
Nova TV nam od ovog proljeća priprema novi format zabavnog show programa pod nazivom ‘Zvijezde pod hipnozom’. Kako javljaju s televizije, Format je licenca FremantleMedia, prvotno emitiran u Francuskoj 2014. godine, vraća se i s drugom sezonom 2015. na TF1, te postaje broj jedan show u danu, pobjednik udarnog termina. Godine 2014. je show emitiran i u Kanadi na TVa, dok je ukrajinska verzija showa prošle godine na New channelu polučila mega uspjeh, te su u tijeku pripreme za drugu sezonu. Za Novu TV show ‘Zvijezde pod hipnozom’ producirat će FremantleHrvatska.
Zvijezde pod hipnozomProducenti najavljuju pregršt zabave jer ovaj jedinstveni show preuzima kontrolu nad poznatima i dovodi ih u nevjerojatne situacije i to sve pod – hipnozom!
Ova jedinstvena emisija povest će hipnotizirane javnosti poznate osobe kroz putovanje prepuno zabave, kako za njih, tako i za sve gledatelje. Zvijezde će se naći na pola puta između sna i jave, i to sve pred kamerama ovog urnebesno zabavnog showa. Ovo je show koji donosi niz zabavnih, smiješnih, neobičnih i iznenađujućih situacija kroz koje će prolaziti hrabri sudionici ovog izazova, te će se zajedno s gledateljima zabaviti gledajući kako su ih savladali. Jesu li naše zvijezde dovoljno otvorena uma, hoće li svi uspjeti biti hipnotizirani, ili se među zvijezdama krije i poneki skeptik i netko tko je jednostavno nepodložan hipnozi, tek ćemo vidjeti.

Foto: Press

comment closed