fbpx

Marija Husar: Moja čarolija za Valentinovo!

Živi za ljubav…

Marija Husar– Jedno Valentinovo Vjeko i ja izašli smo na romantičnu večeru. Željeli smo da ta večer traje, no sve se svelo se na to da smo pojeli prefinu hranu i to je bilo to. Nakon toga nam je nedostajao, u tom ugodnom ambijentu, neki dobar performans i dobra glazba. Malo življa atmosfera kao recimo u seriji Ally McBeal… haha, ili kao što je u to pariškim klubovima. Počela sam razmišljati gdje i na koji način tako nešto izvesti. Htjela sam da u Zagrebu postoji mjesto gdje zaljubljeni mogu izaći ili mjesto gdje ljudi s društvom mogu uživati u vrhunskom glazbenom spektaklu, ugodnoj atmosferi i finoj večeri i da im to  Valentinovo ostane u srcima mjesecima. I tako je to krenulo, a sljedeće godine smo počeli s koncertima u Hypo centru – ispričala je romantična glazbenica za portal Scena.hr. Marija Husar već četvrtu godinu u Hypo centru organizira Valentinovo Fever, koncert koji slavi glazbu, ljubav i finu hranu. Glazbenici je teško izdvojiti najljepše trenutke, ali na tim nastupima je, kaže, uvijek veselo.
– Garderobe su pune smijeha i pozitivnog naboja. Zapravo me najviše veseli kad publici otkrijem neke talente svojih gostiju i pozitivno ih šokiram… haha. Svaka godina je posebna, drugačija i raste sve više i u što će izrasti još ne znam. No jedno znam – da je to večer gdje se stvarno mogu čuti izvrsne vokalne izvedbe i dueti – istaknula je. Marija želi da u Zagrebu ima više romantičnih dana i ovakvih koncerata u godini.
Valentinovo– Željela bih naglasiti ljepotu glazbe, dobre atmosfere i momenta gdje smo svi priključeni na frekvenciju ljubavi. Po tome pamtim ove koncerte i veselim im se – kazala je glazbenica. Na pozornici u Hypo centru Mariji će se pridružiti najveći vokali na sceni, a to su Vanda Winter i Sementa Rajhard.
– Ove godine na pozornici vladaju žene. Posebno iz Sarajeva dolazi moja draga kolegica i velika umjetnica Maya Sar, iz Rijeke nam dolazi zvijezda mjuzikla ‘Crna kućaDamir Kedžo i probrani sastav iz škole pjevanja Husar&Tomčić – otkrila nam je Marija. Osim u vrhunskoj glazbi, zaljubljeni će tu večer uživati i u ukusnoj hrani.
Valentinovo– Hrana, glazba i vrhunska vina idu zajedno. Kaže se – ljubav ide kroz želudac…  haha. Svake godine imamo vrhunski catering, a ove godine nam se pridružio catering Sora. Posebno ćemo urediti dvoranu s okruglim stolovima koje će aranžirati za nas Flower box, a za poseban ugođaj, rasvjete i razglasa pobrinuti će se Davorin i Nova glazbala – ističe. Pripreme za ovaj spektakl su velike i traju nekoliko mjeseci.
– Pripreme su stresne, ali i slatke. Priprema za ovaj koncert iziskuje veliki rad, a puno mi pomaže suprug Vjeko. Zapravo bez njega ne bih mogla sama realizirati tu cijelu Valentinovopriču. Ono što je još jako bitno u svemu tome, a i u životu je da se okružiš  dobrim ljudima koji su ti podrška. Tako da ja oko sebe imam ljude na koje se mogu osloniti i tu prvenstveno mislim na svoj bend u kojem su stvarno vrsni glazbenici i moram ih sve redom nabrojati, a to su Saša Miočić, Ante Gelo, Zvonimir Buč, Abel Kovačević, Antonio Geček, Mario Bočić i vokali – Kornelija i Elizabeta Palić i Martin Šaban – zahvalila se Marija. Glazbenici sjajnog vokala ljubav je najvažnija u životu. Ona je, kaže, pokreće i zbog nje živi.
– Volim romantiku, ali ja sam tip koji romantiku podnosi u umjerenim dozama. Mislim da je romantika genijalna za parove jer iziskuje kreativnost, domišljatost i poznavanje druge osobe jer izbacuje monotoniju iz života – otkrila je Marija koja će sve pjesme te večeri otpjevati s posebnim veseljem, a jako se veseli i nastupu sa svojim gostima.
– Čitateljima bih poručila da se vesele životu i budu hrabri. Da uvijek slave ljubav i svoje talente. I naravno da se lijepo urede i dođu na Valentinovo Fever u Hypo centar – poručila je Marija.

Foto: Press