fbpx

All Stars Gypsy Band vode nas u predratni Pariz!

Zagreb…

All Stars Gypsy BandU Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 4. studenog 2015. godine s početkom u 20,00 sati nastupiti će ‘All Stars Gypsy Band‘.
– Velikani gypsy jazza: gitaristi Stochelo Rosenberg i Mozes Rosenberg, violinist Costel Nitescu i harmonikaš Dominique Paats u suradnji s domaćim snagama, gitaristom Matom Matišićem i kontrabasistom Juricom Štelmom, vode nas u predratni Pariz. Između dva svjetska rata, jedan od najvećih ikad živućih gitarista, Django Reinhardt, zaludio je Parižane gypsy swingom, glazbom koja se svirala i na koju se plesalo bez predaha. Gypsy scena i danas je vrlo živa u gradu svjetlosti, a njezini zvuci ispunjavaju brojne pariške klubove. Prije no što otputujete do Pariza, svratite u Lisinski i dopustite da vas gypsy jazz zavede i prenese u neka veselija vremena – pozivaju u najavi iz KD Vatroslav Lisinski.
Ulaznice po cijeni od 120, 150, 220 i vip ulaznice po 320 kuna potražite na blagajnama Lisinskog ili na www.ulaznice.hr. Vip ulaznica uključuje zabavni program, domjenak i predstavljanje knjige Stochela Rosenberga.

Foto: Press