fbpx

Ivana Kovač: Pripremam veliko iznenađenje za Mišu!

Domaće uživo…

Ivana KovačNakon višemjesečne stanke glazbene poslastice najslušanijeg radija u Hrvatskoj vraćaju se na velika vrata. Domaće uživo Narodnog radija s ponosom predstavlja dva neponovljiva koncerta najveće glazbene legende na ovim prostorima Miše Kovača te njegova posebna gošća Ivana Kovač 11. i 12. veljače u Zagrebu.
– Jako sam uzbuđena i jako nestrljiva. Ne znam čekam li više da sve to počne ili da prođe. Koncerti su odavno rasprodani ali kada je riječ o Miši to i nije neka velika novost. Iako smo već nastupali zajedno, moram priznati da nikada nisam bila ovako nervozna. Pripremili smo i veliko iznenađenje za Mišu koje mu spremamo sutra, odmah nakon mog nastupa, ali o tome ne mogu ništa više reći jer onda to i ne bi bilo iznenađenje. U Zagreb sam stigla jučer, danas su na rasporedu posljednje probe, potom mali odmor i krećemo! Očekuju nas dva nezaboravna dana u Lisinskom, jako puno dobrih pjesama, ljubavi i pozitivne energije koja se uvijek osjeća na Mišinim koncertima – rekla je Ivana Kovač.
Mate Mišo KovačDomaće uživo Narodnog radija ove godine najavljuje vrhunske i samo najbolje koncerte diljem Hrvatske. Nakon prave dvodnevne poslastice uz neponovljivog i bezvremenog Mišu Kovača i Ivanu Kovač, u Zadru će za Valentinovo, 14. veljače zapjevati legenda Mladen Grdović koji će tom prilikom proslaviti 35 godina nakon objavljivanja prvog singla.
U Zagrebu nas uskoro očekuje još jedna noć za pamćenje. Sarajevska rock grupa Crvena Jabuka slavi veliku obljetnicu 18. veljače u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Trideset godina rada, brojni hitovi koji su obilježili rock scenu cijele regije, jedinstveni Žera i njegov bend te pjesme u potpuno novim aranžmanima, garancija su još jednog velikog spektakla koji se ne propušta, a Domaće uživo priprema još puno novih glazbenih iznenađenja.

Foto: Press Scena.hr