fbpx

Mladen Grdović odmarao se na Bledu!

Priprema feštu za pamćenje…

Mladen Grdović– Trenutno se odmaram kod kuće u krugu obitelji jer mi odgovara mir. Proputovao sam cijeli svijet i sve vidio pa smo ove godine odlučili nekoliko dana  uživati na Bledu. Sve je bilo savršeno, samo što nas je kiša omela tako da smo ostali samo četiri dana – otkrio je Mladen Grdović za portal Scena.hr.  Grdović je nekoliko dana proveo na Bledu sa suprugom, bratom i njegovom obitelji.  Pjevač je prikupio energiju za nastupe koji ga očekuju.  Grdović i grupa Romantic za Valentinovo će nastupiti u Zadru. Koncert je posvećen 35 godina njegove karijere. Otkrio nam je zašto će mu koncert u Zadru biti jako emotivan.
– Upravo u Zadru sam prije 35 godina izveo svoju prvu pjesmu – kazao nam je glazbenik. Grdović  je otkrio goste koncerta.
– Gosti su – Ivana Kovač, Miroslav Škoro, Mate Bulić i još mnoga imena! To će biti fešta za pamćenje – istaknuo je. Prije koncerta u Zadru, Grdović će pjevati u Beču.
– U Beč putujem 25. siječnja. Tamo ću odraditi koncert i ostajem jedan dan, a već idući dan putujem za Salzburg – objasnio je Mladen.

Foto: Press