fbpx

Rujanfest zatvorili Miroslav Škoro i Dražen Zečić

Miroslav ŠkoroSinoć je koncertima Miroslava Škore i Dražena Zečića zatvoreno šesto izdanje velikog spektakla Rujanfest 2013. Miroslav Škoro koji se prvi puta predstavio sjajnoj publici koncert je otvorio evergreenom Šumi, šumi javore i odmah razgalio srca brojnih obožavatelja koji su se okupili ispred West pozornice. Velikan etno glazbe i tvorac nekih od najljepših tamburaških pjesama svirao je do dugo u noć na radost brojnih okupljenih fanova.
Od otvorenja i koncerta Severine, veliki zabavni grad nadomak Zagreba posjetilo je više od 200,000 ljudi, popilo se više od 900 hektolitara piva što ovom festivalu potvrđuje status vodeće zabavne manifestacije u regiji.
Dražen ZečićCentralnu Rujan pozornicu sinoć je zatvorio jedinstveni Dražen Zečić koji se velikoj glazbenoj karavani pridružio po prvi put. Nakon višesatnog koncerta i brojnih pjesama, Dražen se zahvalio publici i obećao ponovni susret dogodine.
Na Rujanfestu 2013. su nastupili glazbenice Severina, Jelena Rozga i Maja Šuput, regionalne legende Halid Bešlić, Miroslav Ilić i Željko Samardžić, rockeri Crvena Jabuka, Opća Opasnost i Zabranjeno pušenje, grupe Magazin i Connect, Neno Belan, Miroslav Škoro, Mladen Grdović, Dražen Zečić, Ivan Zak, klapa Rišpet, tamburaši Slavonija Bend i Mejaši,Vuco i brojni drugi sjajni glazbenici.
U izmjenjenom konceptu ove godine prezentirana je najbogatija gastro ponuda u brojnim kućama. Slavonska, Dalmatinska, Zagorska, Lovačka, Makedonska te Sarajevska kuća bile su pravo mjesto zabave svih deset dana. Novosti ovogodišnjeg izdanja Rujanfesta bili su Trg Zagrebačke Županije na kojoj su se predstavili svi gradovi, Pivski trg sa više od 50 vrsta piva te Vinska cesta.