fbpx

Narodni radio proslavio 16. rođendan!

Fešta za pamćenje…

Tatjana JuricNajslušaniji radio u Hrvatskoj sinoć je u jednom zagrebačkom klubu proslavio 16. rođendan! Uz najbolju domaću glazbu, velika obitelj Narodnog radija priredila je feštu za pamćenje, a rođendansku čestitku uz pjesmu točno u ponoć uputili Tatjana Jurić i Davor Dretar Drele!
Omiljena radijska lica i brojni prijatelji Narodnog, uz zvuke najbolje domaće glazbe, obilježili su još jednu uspješnu godinu. Narodni radio koji dnevno sluša preko 500 tisuća ljudi, a tjedno i preko milijun, u blagdanskom je raspoloženju uplovio u sedamnaestu godinu.
Davor Dretar Drele– Borimo se svakoga dana i trudimo se biti još bolji i svježiji. Bez naših vjernih slušatelja kojima se od srca zahvaljujem što su uz nas sve ove godine i koji su dio naše velike obitelji, ovaj radio nikada ne bi bio ono što jest. Svima želim sretan Božić i najljepšu Novu 2014. godinu – rekao je voditelj Narodnog Davor Dretar Drele.
Dalibor Petko, Silvano Gospodarić, Ivana Plechinger, Goran Ranogajec, Nives Čanović i Davor Dretar Drele, a od nedavno Tatjana Jurić i Doris Pinčić, svakoga jutra i tokom cijelog dana ulaze u domove diljem naše zemlje s najnovijim informacijama, brojnim zanimljivostima, neizostavnom dobrom glazbom, a topla obiteljska atmosfera i pozitivan duh tajna su dugovječnosti i kvalitete radija broj jedan u Hrvatskoj!
Ivana Plechinger– Jedan zbor tako divnih duša ispred i iza mikrofona na Narodnom nisam mogla zamisliti ni u najluđim snovima. Ono što mislim da naši  slušatelji uistinu osjete putem etera jest to da su to ljudi kojima je stvarno stalo da u njihove domove stignu samo lijepe i pozitivne misli, da zaista svi dajemo sve od sebe da s nama uplove u neki bolji i ljepši svijet, a ja sam neizmjerno počašćena što sam postala dijelom ove obitelji – rekla je voditeljica i glazbenica Ivana Plechinger.
Odličnu atmosferu dodatno je ugrijala i Božićna pjesma Narodnog radija 14 sarmi kojom je ova vesela ekipa na jedinstveni način poželjela svim svojim slušateljima radostan Božić i Sretnu Novu 2014.! U predstojećoj godini Narodni radio nam sprema brojna iznenađenja i još puno dobre domaće glazbe!

Foto: Press Scena.hr