fbpx

Video: Ivana Plechinger i Kovačići: Božićni poklon!

Božić u domu…

Ivana Plechinger sa suprugom i sinovima ove je godine pripremila zaista neobičan božični poklon. Glazbena obitelj otvorila je vrata svog doma u kojem su snimili prekrasne blagdanske kadrove video spota za pjesmu ‘Božić je‘. Pjesma ‘Božić je’ novi je singl autora Ivane Plechinger i Brune Kovačića, a u izvedbi su im se pridružili i njihovi talentirani sinovi Vigo i Jan. Na vesele božične pripreme stigli su i baka i djed te obiteljski prijatelji koji su zajedno sa obitelji Kovačić pokazali što je prava bit Božića i ono najvažnije – obiteljske vrijednosti.

Ivana Plechinger– Ideja video spota bila je prikazati kako izgledaju pripreme za Božić u domu obitelji Kovačić. U ovom video spotu nema glume, ovo je zaista naša kuća, naša obitelj  i ovako zaista izledaju božićne pripreme u našem domu – rekao je glazbenik Bruno Kovačić.
Plechinger i Kovačići su: Ivana Plechinger, Tv i glazbenica, radijska voditeljica, skladateljica, te dječji glazbeni pedagog. Karijeru je započela u grupi Funny Hill a potom se otisnula u solo vode snimivši dva albuma. Njezine pjesme Mala ptica nebeska, Pitali Momci i Zora i danas su rado slušane. Danas je voditeljica na Narodnom radiju. Bruno Kovačić, skladatelj, gitarist i glazbenik koji je radio s gotovo svim eminetnim hrvatskim pjevačima poput Vanne, Olivera, Tonija Cetinskog i Gibonnija. Trenutno svira sa glazbenikom Miroslavom Škorom a bio članom poznatih bendova kao što su, Parni valjak, i brojni drugi. Jan Kovačić ima 14 godina i ide u srednju školu. Svira klavir i gitaru, glumi u ZKM-u, a iza njega je već nekoliko predstava te mjuzikl za djecu u kojem je imao glavnu ulogu. Obožava Charlija Chaplina i nijeme filmove koje i sam snima i montira. Vigo Kovačić ima 10 godina, a pjevati je počeo i prije nego je progovorio. Svira klavir i bavi se glumom, a svojom komičnom ulogom Strica u mjuziklu Frajer za moju mamu osvojio je srca publike.

Foto: Press Scena.hr

Pogledajte: [vsw id=”FXPBZVoaZs4″ <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]