fbpx

Tatjana Jurić novi glas Narodnog radija!

Tatjana Jurić– Potkupili su me domaćim kolačima da dođem na Narodni, priznajem. Ustvari, potkupili su me domaćom atmosferom u redakciji, domaćim kolačima i najboljom domaćom glazbom. Šalu na stranu, stvarno sam sretna sam što sam postala dio velike i vesele ekipe najslušanijeg radija u Hrvatskoj. Radio s tako velikom tradicijom nije mala stvar i zato se već ‘danas’ bacam na posao, točno u 10 sati. Dajte mi par dana da popusti početna nervozna i družimo se svaki radni dan od 10 – 14 sati osim ponedjeljkom jer tad pečem kolače – rekla je dobro raspoložena nova domaćica Narodnog radija Tatjana Jurić.
Velika obitelj najslušanijeg radija u Hrvatskoj danas je dobila novog člana. Tatjana Jurić novo je lice Narodnog radija, a slušatelji diljem Hrvatske slušati će je svakog tjedna, od utorka do petka u terminu od 10 – 14 sati. Premijerno predstavljanje brojnim slušateljima Tatjanu očekuje već danas koja jedva čeka da zauzme mjesto iza mikrofona i pozdravi nas u eteru Narodnog.
Svakoga tjedna, od utorka do petka u terminu od 10 – 14 sati Tatjana će nas upoznati sa najvažnijim dnevnim temama i aktualnostima. Kratke, sadržajne i zanimljive informacije uz najbolju domaću glazbu, na jedinstveni će način donositi u domove i urede diljem naše zemlje. Osim Tatjane Jurić u eteru Narodnog svakoga dana s nama su i Davor Dretar Drele u ranim jutarnjim satima od 06 – 10 sati,  ponedjeljkom od 10 – 14 sati tu je Doris Pinčić, dobar dan zaželjet će nam Silvano Gospodarić uz najbolju domaću glazbu od 14 – 18 sati, a ugodne večernje trenutke provedite uz glazbeni show Dalibora Petka od 18 – 20 sati. Laku noć će poželjeti Goran Ranogajec, a vikend na Narodnom provedite u ugodnom društvu s Ivanom Plechinger i Nives Čanović.