fbpx

Reper Steve Mešić Ludin s prijateljem pokrenuo biznis

Pizzeria-catering…

Više od 10 godina radio sam za dobre ljude, ali i za zadnji šljam. Odlučio sam iskoristiti svoje znanje, govori reper

Steve Mešić LudinZagrebački reper Steve Mešić Ludin sredinom srpnja otvorio je pizzeria-catering Špajza sa svojim prijateljem Damirom Katalinićem.
– Proveo sam više od deset godina na skuteru, radio sam za dobre ljude, ali i za zadnji šljam. Odlučio sam znanje iskoristiti u svoju korist. Bio je to logičan korak, nakon toliko godina. Treba se pobrinuti za obitelj i misliti na kosti koje sam ostavio hladnim zimama – iskreno govori Ludin. Kaže kako je moto njihovog cateringa: “Brz na dostavi, kuhaj fino i budi ljubazan prema strankama jer one su uvijek u pravu”.
– Uložili smo sve što smo imali. Damir i ja smo posvećeni samo poslu. To je jedini recept uspjeha. Tu nema mjesta strahu – rekao je. Ludin često iskoristi svoj talent pa svojim gostima napiše neku zgodnu rimu na ambalaži od hrane. Iako se posvetio cateringu, glazba je ipak njegova Steve Mešić Ludinprva ljubav.
– Pripremam najluđi spot do sada za pjesmu ‘Ne može gore feat. Dust’. Pjesma će ujedno najaviti moj drugi album ‘Snove satko sam od ulica’ koji će se uskoro naći u prodaji. Radim i na jednoj novoj pjesmi na kojoj ću ugostiti jedno veliko ime – ispričao je reper. Iako radi i po 17 sati na dan, Ludin kaže kako je zadovoljan, a odmara se kad uđe u studio.

Foto: Privatni album