fbpx

U Lisinskom: Iskrena i sexy premijera – 4 poze, sretan svršetak

4 poze, sretan svršetak

Katarina Baban, Borko Perić, Petra Kurela i Filip Detelić bez dlake na jeziku spremni su publiku nasmijati do suza u ovoj otkačenoj komediji u Lisinskom, u subotu, 26. veljače 2022. godine u 20 sati.

sretan svrsetak

Hit komedija 4 poze, sretan svršetak koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena i svih onih koji se tako osjećaju, nakon rasprodanih dvorana u Splitu, Rijeci, Makarskoj, Hvaru, Krapini, stiže i u Zagreb, ravno u Lisinski.

sretan svršetak

Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će publiku do suza predstavom 4 poze, sretan svršetak koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna.

Komedija 4 poze, sretan svršetak apsolutni je kazališni hit za koji se na Teatru uz more u Splitu na pet rasprodanih izvedbi tražila karta više, a sada će predstava autora Igora Weidlicha i u režiji Igora Barberića, koju donosi B GLAD Produkcija, napokon zaigrati i pred zagrebačkom publikom.

Svi smo pomalo pukli nakon ove pandemije pa je i ova komedija pomalo puknuta. U stvari, ne pomalo, nego skroz. Kakva luda vremena, takva luda predstava.

4 poze, sretan svršetak donosi priče o muško-ženskim odnosima na totalno pomaknut način, s hrpom likova zbog kojih će publika plakati od smijeha i čije će se riječi prepričavati i nakon odgledane komedije.

A zaista se radi o situacijama od kojih su neke bolno realne i unatoč tome i dalje urnebesne, ali i neke nerealne, ali nas mogu pogoditi u žicu. Jer tko bi uopće mogao jednu priprostu Juliju dovesti da traži svog Romea u kasarnu JNA u 80-im godinama.

– Publika na pretpremijernim izvedbama dala nam je vjetar u leđa. Njihov smijeh je toliko zarazan da se ponekad i sami jedva suzdržavamo da ne prasnemo od smijeha. Predstava teče vrlo brzo, scene se izmjenjuju a svaka obiluje humorom i životnim pričama.

Publika, a i mi sami lako se pronađemo u njima i zaista nam je užitak igrati ‘4 poze’ što vjerujem i publika osjeća pa smo im zato toliko i prirasli srcu. Pozivamo sve ljubitelje dobre komedije da nam se pridruže na premijernoj izvedbi u Lisinskom, a mi obećavamo da ih nećemo razočarati nego dobro nasmijati – kaže Borko Perić.

Od strasti do sado-igrica, od egoističnih ispada do višnjih sila, a sve kroz prizmu odnosa ljudi koji se vole, mrze, a nerijetko i jedno i drugo istodobno. Komedija 4 poze, sretan svršetak će pokazati koliko ljubav daleko može ići, i je li uvijek toga vrijedna.

Publiku očekuje urnebesno kazališno iskustvo uz neke od najpopularnijih hrvatskih glumica i glumaca.

Svi smo već prolupali zbog pandemije, prolupajmo sad zajedno uz salve smijeha na zagrebačkoj premijeri u Lisinskom, u subotu 26. veljače, u 20 sati. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Lisinskog ili online na ulaznice.hr.

Osigurajte svoju pozu već danas!

Foto: Press Lisinski.hr – 4 poze, sretan svršetak