Luka Modrić: Hvala ti kapetane! Dirljiva poruka Dariju Srni
Piše: redakcija On 9 kol., 2016 At 02:59 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Vatreni…

Luka Modrić, Darijo Srna– Kapetane, tvoje se ime u svijetu vrhunskog nogometa izgovara s velikim respektom jer 14 godina pokazuješ i potvrđuješ da njemu pripadaš… Tvoj se status u svijetu Vatrenih doživljava s velikim poštovanjem jer 14 godina si pokazivao i potvrđivao da si ga po svemu bio dostojan… Prijatelju… To je naš odnos koji se u reprezentaciji pokazao i potvrdio tijekom 10 zajedničkih nam godina, u kojima si bio ne samo suigrač nego i podrška, emotivna osoba od koje se moglo štošta naučiti, a u konačnici i ono što ćeš ostati i nakon Vatrenih, iskreni prijatelj! Hvala ti kapetane! – napisao je Luka Modrić ispod fotografije koju je objavio na društvenoj mreži.
Dugogodišnji kapetan Vatrenih i rekorder po broju nastupa za Hrvatsku, Darijo Srna, jučer se emotivnim pismom obratio javnosti povodom svog oproštaja od hrvatske nogometne reprezentacije, a pismo javnosti možete pročitati na linku.

Foto: Luka Modrić društvena mreža

comment closed