fbpx

Gostovanje: Ocat i sin nasmijavaju nas u međugeneracijskim razlikama!

Ljeto na Gradini…

21. srpnja u sklopu Ljeta na Gradini – Ocat i sin

Ocat i sinKako bi Ljeto na Gradini bilo obilježeno smijehom pobrinut će se protagonisti komedije Ocat i sin, predstave koja je na prvu osvojila simpatije publike! Zlatan Zuhrić – Zuhra u ulozi oca, predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, dok je sin – Tin Sedlar tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Otac je isplanirao kako će provesti dan, no sin ima druge planove i sprema se za odlazak na prvi spoj. Ponosni otac, ponukan vlastitim iskustvom, dijeli savjete i primjenjuje metode kako bi sina pripremio na najbolji mogući način.
Kako će pripreme teći i hoće li sve proći glatko, pogledajte u predstavi koja na Trsatsku gradinu stiže 21. srpnja. Ovaj simpatični duo oduševit će ljubitelje dobre komedije, a zasigurno će u moru pošalica udijeliti i pokoji koristan savjet ili isprobanu metodu zavođenja. Inspiraciju za predstavu glumci su pronašli u svojoj svakodnevici, a upravo iz tog razloga predstava je namijenjena – baš svima, dok će životne situacije o kojima govori svatko doživjeti iz svoje perspektive.
– Predstava počinje u 21.00, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20.00 sati. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas Music Shopu te putem sustava Mojekarte.hr po cijeni od 70 kn za sjedenje i 60 kn za stajanje. Na dan predstave cijena ulaznica iznosit će 80 kn za sjedenje i 70 kn za stajanje. U cilju prevencije širenja virusa COVID-19 te očuvanja zdravlja posjetitelja i sudionika, program će se održati sukladno svim propisanim uputama i preporukama HZJZ-a i Stožera civilne zaštite – poručuju organizatori.

Foto: Press