fbpx

Detour: Veselimo se nastupu u Saxu!

Dva koncerta…

Publici će se predstaviti u vrlo intimnom, akustičnom izdanju

Detour– Imamo svakodnevne probe. Valja nam opravdati očekivanja i ljudima pružiti glazbenu poslasticu kakvu još nisu čuli od Detoura. Spremamo neke obrade, zatim ćemo svirati neke pjesme koje inače ne sviramo na koncertima. Malo smo prilagodili aranžmane akustičnom zvuku – kažu članovi grupe za portal Scena.hr. Dodaju kako se vesele koncertima. ‘Detour‘ će u zagrebačkom klubu Sax održati dva koncerta, 20. i 21. ožujka u 22 sata. Grupa je nedavno osvojila Porin za najbolji pop album.
– Imali smo nominacije u više kategorija, ali ovoj smo se najviše nadali i veselili. Valjda jer smo napokon svrstani u pravu kategoriju. Pop se vratio, kao što to kaže Zlatko Gall – naglasili su u bendu.
Detourovci će se publici predstaviti u vrlo intimnom, akustičnom izdanju. Ovom prilikom će njihovi hit singlovi ‘Snijeg’, ‘Srce veliko’, ‘Daleko’, ‘Plešem sama’, kao i pjesme starijeg datuma, doživjeti izvjesne promjene u aranžmanima. Također, na repertoaru će se naći i neki naslovi koje do sada nisu izvodili uživo kao i posebno odabrana cover iznenađenja.

Foto: Luka Nižetić