fbpx

Danijela Martinović nastupila uživo na Narodnom radiju!

Danijela i PetkoDanijela je u gostima kod Dalibora Petka, nastupom uživo na Narodnom radiju očarala Hrvatsku. Svirala je harfu, šarmirala vaterpoliste, te dobila zadatak od mame: “Moraš roditi!”.
Danijela Martinović gostovanjem na Narodnom radiju kod Dalibora Petka, hrvatskoj je javnosti otkrila do sada neke nepoznate činjenice iz života i bogate karijere, ali i odušveljeno prihvaćala sve skrivene goste i zadatke koje je pred nju stavljao domaćin. Prvi gosti su bili i dva zgodna vaterpolista Mladosti Ante Vukičeviča i Marka Pavičića, koji su Danijeli otkrili kako upravo njene pjesme slušaju nakon pobjeda. Vaterpolisti su iznenadili Danijelu došavši u majicama s njenim likom, koje je Danijela s veseljem potpisala te najavila da uskoro dolazi bodriti ‘Žapce’ i na tribinama.
– Totalno sam zbunjena, jer su stigla dva zgodna momka. To  da vaterpolisti slušaju moje pjesme je informacija koja me istinski raduje. Još ako je to pridonjelo kakvoj pobjedi, gdje će mi biti kraj, umislit ću se. Zaista sam počašćena. – rekla je sinoć Danijela. Gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka, Danijela je sa svojim bendom otpjevala neke od najvećih hitova, najavivši i svoju novu pjesmu s kojom će se predstaviti na nadolazećem Splitskom festivalu. Bit će to završni dio trilogije koji je počeo s Brodolomom i Raspašojem.
danijela, dalibor i kaliopiDanijeli su se jučer u emisiju javljali brojni prijatelji i kolege. Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković nazvao ju je svojom omiljenom pjevačicom, Halid Bešlić rekao je da očekuje da mu Danijela napravi fini ručak s morskim specijalitetima, a Kemal Monteno zezao ju je da priča jako puno, ali i jako pametno.
U studiju se kao iznenađenje pojavila i Danijelina velika prijateljica makedonska diva Kaliopi.
Na radost brojnih oduševljenih slušatelja Narodnog radija Danijela je kroz emisiju otpjevala brojne hitove iz bogate karijere, te najavila ljeto puno nastupa diljem regije.

Pogledajte nastup:

[vsw id=”EJ8errs8VTk” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]