fbpx

Željko Joksimović uoči spektakla: Možda je to ljubav

Video…

Jedva čekam izvesti pjesmu Možda je to ljubav na koncertima u Zagrebu, kaže Željko Joksimović

Željko Joksimović– Ponosan sam na to što smo napravili pjesmu odjednom, što se kaže ‘na tri, četiri sad’. Kao što se nekada radilo na traku. Analogno. Samo smo dosnimili gudače. I evo je, Spremna je za Dan zaljubljenih – rekao je Željko Joksimović.
Jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji Željko Joksimović objavio je novi singl ‘Možda je to ljubav‘, koji će premijerno izvesti na koncertima u zagrebačkoj Areni 15. I 16. veljače. Balada je snimljena već u prvom zapisu, a dovršena za samo 24 sata uz pomoć benda I gudača..
– Pjesme u kojima se glazba i vokal snime odjednom jako su rijetke. Još od 70-ih godina prošlog stoljeća, a pogotovo od 90-ih kada su računala ‘ušla’ u glazbene studije, pjesme se prave tako što se snima instrument po instrument, ili se u nekim slučajevima čak i programira glazba uz korištenje odgovarajućih softvera. Nakon toga se radi glazbena matrica i snima vokal. Detalji se usavršavaju danima, pa i tjednima, dok se ne postigne željeni rezultat – poručuju iz PR menadžmenta.
Za prekrasnu baladu stihove je napisao Fahrudin Pecikoza, a Joksimović je napravio glazbu.
– Melodiju sam brzo smislio i mogu slobodno reći da je ovo jedna od mojih najljepših balada. Jedva čekam izvesti je na koncertima u Zagrebu. Siguran sam da će se publici svidjeti. To je prava ljubavna pjesma, u skladu s nazivom koncerata “Arena Ljubavi” – ističe Željko Joksimović.
Organizatori upozoravaju na mogućnost velikih gužvi na ulazu u Arenu pa savjetuju posjetiteljima da dođu što ranije kako bi na vrijeme ušli i zauzeli svoja mjesta. Zagrebačka Arena otvara se u 18.30 sati, a koncert će početi u 20 sati.
Arena Zagreb dva puta će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za drugi koncert mogu se kupiti u sustavu Eventim.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=bWTFbB78o0k[/embedyt]