fbpx

Neprocjenjivo: Saša Lozar kao Jelena Rozga!

Show…

Tvoje lice zvuči poznato

Saša Lozar– Definitivno najveći izazov kod ovoga nastupa će mi biti vokalno se približiti Jeleni Rozgi – rekao je Saša Lozar kojega ćemo gledati u liku Jelene, a pjevat će njezinu hit pjesmu ‘Nirvana’.
Dvije epizode su već iza nas, a Saša je svojim nevjerojatnim transformacijama osvojio srca publike diljem zemlje. U prvoj emisiji odnio je pobjedu kao Maja Blagdan s pjesmom Sveta ljubav, u drugoj je ostavio gledatelje bez daha transformacijom u Eltona Johna, a Saša Lozarono što slijedi ove nedjelje svakako vrijedi ne propustiti.
Sasvim je neminovno da će Sašin nastup biti popraćen ovacijama, a u prilog tome ide i komentar Tome in der Mühlena koji će mu poručiti:
– Mislim da ti zbilja nakon ovoga možeš razmišljati o promjeni stila karijere!“
– Nešto sam se malo pobunio na početku, ali sad mogu reći: hvala gljivo! – zaključio je Saša, a o čemu se točno radi gledatelji će imati priliku provjeriti već u nedjelju.
Osim Saše, zahtjevan zadatak imat će i njegov kolega Luka Bulić kojemu je gljiva u prošloj epizodi kao pobjedniku zadala transformaciju u jednu od najvećih diva – Celine Dion. Tako će Luka izvesti najveću baladu 90-ih godina, ljubavnu pjesmu iz filma Titanik ‘My heart will go on’. Osim Luke, i Renata Sabljak imat će za zadatak utjeloviti glazbenu divu. S pjesmom ‘I wanna dance with somebody’ transformirat će se u Whitney Houston. Ivana Marić bit će Gwen Stefani, a Ivan Šarić ići će na tamnjenje kože kako bi mogao utjeloviti legendarnog Boba Marleya s pjesmom ‘No woman, no cry.’ Transformaciji u suprotan spol bit će podvrgnuti i Maja Šuput kao Robin Thic, Dušan Bućan kao Meghan Trainor, a Maju Posavec očekuje transformacija u Milu Kekina iz grupe Hladno pivo.

Foto: Press