fbpx

Jelena Rozga: Uz Stjepana se osjećam kao kraljica

Ekskluzivno…

Lijepa pjevačica za portal Scena.hr kaže da s violončelistom proživljava ljubavnu bajku. A ovo su stihovi koje Hauser obožava: “Sve da hoću, ja ne mogu sebi sakriti da sam na te slaba ljubavi. Sve da hoću, ja ne mogu tebi priznati da je cijeli život moj samo minut srca tvog…”

Jelena RozgaJelena Rozga sinoć je oduševila publiku sjajnim nastupom na Rujanfestu. Koncert je već tradicionalno započela pjesmom ‘Bižuterija’ za koju kaže da je obilježila njezinu karijeru.
– I mislim da ona zaslužuje da se s njom otvori koncert – rekla je lijepa pjevačica za portal Scena.hr. Jelena završava novi album koji će izaći u ožujku 2016. godine. Naglasila je da će novi album biti zanimljiv, a na njemu će biti i lijepih ljubavnih balada. Jelena je za portal Jelena RozgaScena.hr naglasila da uživa u ljubavi sa Stjepanom Hauserom, te da joj je to trenutno najljepše što joj se događa u životu.
– Sa Stjepanom mi se dogodila jedna predivna bajka. Jako sam sretna. Skakala bih od sreće svaki put kad spomenem njegovo ime i baš sam zaljubljena i sretna. On je sad u Meksiku na turneji i  jedva čekam da se vrati i da ga vidim – ispričala je zaljubljena pjevačica. Jelena ističe da se u ljubavi sa Stjepanom baš prepustila.
– Uživam. Osjećam se kao nikad u životu, sretna i vesela.  Stjepan je jako duhovit, tako romantičan, nisam upoznala romantičnijeg muškarca. On je tako divan i pazi me. I mislim da je to ono o čemu svaka žena sanja. Pored njega se osjećam kao kraljica – otkrila je Jelena. Dodaje da se emocija ne treba plašiti.
– Nikad nisam držala emocije u sebi i nema ništa ljepše od toga, a Jelena Rozgaposebno kad si zaljubljen. Tada ništa nije teško, nikad nisi umoran, uvijek si nasmijan – naglasila je pjevačica. Jelena nam je otkrila i koju njezinu pjesmu posebno voli violončelist.

– On voli moju staru pjesmu ‘Minut srca tvog’. To je pjesma za njega – romantična je Jelena.
Jučerašnji Rujanfest bio je najposjećeniji.

Foto: Prisk
Fotogalerija: [nggallery id=581]