fbpx

Nina Badrić publici se predstavila kao glumica: Baš gušt!

Showu…

Hrvatske glazbene zvijezde u bosanskom Magacin Kabare Showu

Magacin Kabare je svoju novu sezonu otvorio jedinstvenim humorističnim projektom, koji predstavlja spoj glume, muzike, plesa i dobrog humora predstavljen u kabaretskoj atmosferi Caffe Cluba Gogo u Sarajevu. Show koji je započeo s domaćom, ali i regionalnom zvijezdom Dinom Merlinom, ugostio je i hrvatske zvijezde. Nina Badrić se kao glumica u liku Shy, predstavila bosanskohercegovačkoj publici.

Nina Badrić– Baš mi je gušt da sam pozvana kao gošća u Magacin Kabare jer Zana mi je fenomenalna glumica. Odličan koncept, smislili su nešto jako lijepo, jako zabavno i nekako drugačije – rekla je Nina Badrić. Nina se odlično snašla u liku stidljive djevojke koja nastupa kao prateći vokal te s glumačkom postavom Magacin Kabarea priredila sjajno druženje u Caffe Clubu Gogo u Sarajevu.

– Uživao sam radeći s Ninom. Pored toga što je fantastična pjevačica dokazala je i da posjeduje ogroman talenat na polju glume. Bilo je veoma zabavno na setu, Nina je sve nasmijavala nakon čega je pozitivnu energiju prenijela na pozornicu i oduševila sve prisutne u publici. Sudeći po Ninim reakcijama na šou, ne sumnjam da ćemo je ugostiti ponovo u nekoj od narednih epizoda – izjavio je Emir Kapetanović, kreativni direktor Magacin Kabarea i redatelj Showa.
Nakon gostovanja lijepe glazbenice, Magacin Kabare ovog utorka 14. listopada ugostio je još jednu hrvatsku pjevačicu. Alka Vuica došla je u Magacin Kabare Show u liku gangsterice i pokušala preuzeti Show.
– Jako mi je drago da imam ulogu gangsterice jer mislim da sam frajer sigurno bih bila gangster – istaknula je Alka prije početka Showa.

Magacin Kabare Show će u narednom mjesecu ugostiti mnoge regionalne zvijezde, kako iz Hrvatske tako i Srbije, te će se u narednim epizodama Magacin Kabare Showa ekipi Magacin Kabarea pridružiti i Severina, Goran Bregović, Zdravko Čolić i mnogi drugi.

Foto: Press