Nina Badrić: Pametna žena priželjkuje pametnog muškarca!
By redakcija On 30 pro., 2016 At 01:03 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Iskreno…

Ništa mi nije važno da li ima pivski trbuh, da li je proćelav, kratke noge ili da li je ostatku svijeta fizički neprivlačan ako je meni dovoljno privlačan…, napisala je Nina

Nina Badrić– Pametna žena priželjkuje pametnog muškarca. Sebe smatram pametnom ženom. Ništa mi nije važno da li ima pivski trbuh, da li je proćelav, kratke noge ili da li je ostatku svijeta fizički neprivlačan ako je meni dovoljno privlačan, privlačna njegova inteligencija, humor, duhovitost. Takav frajer me može privući. Inače nisam zaljubljive prirode. Tek me čeka netko gdje će mi koljena klecnuti, gdje će se leptirići probuditi – napisala je Nina Badrić ispod fotografije koju je objavila na društvenoj mreži.

Nina Badrić
A Nina Badrić i Massimo Savić će prvi put održati zajednički koncert povodom Valentinova, 11. veljače 2017. godine, u osječkoj dvorani Gradski vrt.
– Ovo je povijesni koncert i baš sam sretna zbog Osijeka i da je baš naš prvi koncert u Osijeku. Nadam se da je ovo tek prvi u nizu naših koncerata. Osijek to zaslužuje – rekla je nedavno Nina za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr arhiva, Nina Badrić društvena mreža

comment closed