Početak priprema KK Cibona
By redakcija On 9 srp., 2020 At 08:44 AM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

KK Cibona– Naši mlađi igrači u pogonu su do kraja tjedna, nakon kojeg i njima slijedi zaslužena aktivna pauza do početka priprema. Bazirani smo na prilagodbu njihovog tijela na izazove koji ih očekuju u seniorskoj košarci na razini HT Premijer i ABA lige, kao i na tehničke i taktičke zadatke koje trener od njih traži – rekao je kondicijski trener KK Cibona Ivan Antunović.
Dio seniorskog pogona KK Cibona i dalje trenira pod Tornjem. Uglavnom je riječ o mlađim igračima (Vucić, Prkačin, Gnjidić, Branković, Paponja, Porobić) koji će trenirati do kraja tjedna, kada odlaze na pauzu. Okupljanje prvog sastava predviđeno je za ponedjeljak, 27. srpnja, no postoji opcija i da se početak priprema odgodi za 1. kolovoza.
Mlađe selekcije su i dalje u punom trenažnom procesu do 18. srpnja. Sve četiri selekcije (U19, U17,U15 i U13) ponovno će se okupiti 18. kolovoza.
– U periodu karantene trenirali smo putem online treninga i prvom smo prilikom krenuli s treninzima u dvorani. Iskoristili smo cijelo ovo razdoblje za pripremu za novu sezonu koju ćemo nastaviti početkom priprema. To će biti početak faze u kojoj će nam na probu dolaziti mnoštvo mladih igrača kada ćemo i kompletirati selektiranje igrača i slaganje ekipa – rekao je koordinator omladinskog pogona KK Cibona Davor Škara.

Foto: Press – KK Cibona

comment closed