fbpx

Iva Jerković ljepša od Monice Bellucci

Iva JerkovićIva Jerković, partnerica i savjetnica za modu i ljepotu portala Scena.hr u dugačkoj vatreno crvenoj haljini dizajnerice Kristine Burje koja je osmišljena posebno za nju, tajanstvenu ženu u crvenom, na snimanju je svima oduzimala dah. Iako kompletna ideja kampanje ‘Fashion Identity‘ za sada ostaje tajanstvena, nemoguće je bilo ne primjetiti sličnost prekrasne Ive, po mnogima najljepše žene u Hrvatskoj, s najljepšim ženama današnjice, Monicom Bellucci i Angelinom Jolie, ali i našom senzacionalnom Severinom.
Jučer je u velikom studiju Hypo centra snimljena kampanja za nadolazeći Dreft Fashion Week Zagreb koji će se održati od 21. do 23. studenog ove godine upravo u Hypo centru i tako još jednom donijeti modni glamur u našu metropolu. Zaštitno lice ovogodišnje kampanje Dreft Fashion Weeka Zagreb je naša senzualna Iva Jerković.
Iako kompletna ideja kampanje ‘Fashion Identity’ za sada ostaje tajanstvena, nemoguće je bilo ne primjetiti sličnost prekrasne Ive, po mnogima najljepše žene u Hrvatskoj, s najljepšim glumicama današnjice, Monicom Bellucci i Angelinom Jolie, ali i našom senzacionalnom Severinom.
Ivina transformacija i mogućnost igranja uloga, kao i stručnost hair i make-up tima koji su i ovaj put vodile Renee Inglese za Salon Renee i Kristina Atletić za Profokus – partner portala Scena.hr, bili su ključni za ovo snimanje za koje možemo reći da je prošlo u sve samo ne revijalnom tonu. Uz mukotrpan rad koji prati snimanja takve visoke produkcije, bilo je tu i pjesme i plesa, a tim s fotografom Goranom Matijašecom na čelu, zaključio je kako je definitivna himna snimanja nova Severinina pjesma Hurem.
Iako nam direktorica Dreft Fashion Weeka Zagreb Sarah Josipović nije htjela otkriti značenja naziva kampanje ‘Fashion Identity’, samo snimanje daje naslutiti da nas ove sezone čeka prije svega odlična modna kampanja, a onda i vrlo zanimljiv modni tjedan o kojemu ćemo više saznati u narednim tjednima.

Foto: Maja Brčić

Fotogalerija: [nggallery id=286]