fbpx

Nina Badrić i Nikola Kojo: Ljubav za Tebe!

Spot…

Kojo je uistinu je veliki profesionalac i snimati spot s Nikolom bilo je divno iskustvo, kaže Nina Badrić

Nina Badrić

Nina Badrić, Nikola Kojo– Pjesma je pisana baš za nju. Ninu sam odabrao jer ima najljepši glas u regiji, ali i glumačkoga dara – rekao je Nikola Kojo.
Na krovu zgrade na zagrebačkoj Savici pod redateljskom palicom Darka Drinovca snimljen je spot za pjesmu ‘Ljubav za tebe‘. Riječ je o odjavnoj špici filma ‘Stado’ u kojoj se Nikola Kojo pojavljuje kao redatelj producent i glavni glumac. A Kojo je poželio da tu pjesmu, koju je napisao Dejan Pejović, otpjeva upravo Nina Badrić.
I Nina Badrić ima samo riječi hvale za legendarnog glumca:
– Izuzetna mi je čast što me je Nikola pozvao da otpjevam ovu prekrasnu baladu. Poštujem ga kao izuzetnog glumca, miljenika moje generacije, ali i kao sjajnog čovjeka. Uistinu je veliki profesionalac i snimati spot s Nikolom bilo je divno iskustvo.
Film Stado redateljski je prvijenac kultnog glumca Nikole Koja koji je svojim fantastičnim ulogama dobio epitet jednog od najboljih glumaca današnjice. Kultni glumac po prvi puta se okušao i kao redatelj satirične komedije Stado koja već ruši rekorde gledanosti. Glumačka ekipa koju na čelu s Nikolom Kojom čine i Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković i Vojin Ćetković pozdravit će hrvatsku publiku premijerno u Zagrebu u siječnju 2017. godine.

Foto: Press
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=xoNMn9-nX98[/embedyt]