fbpx

Video: Tony Cetinski: Više volim da pjesma kaže svoje

Novi singl…

Tony Cetinski je za premijeru pjesme ‘Nemam sreće s tobom’ izabrao tajnu lokaciju u Istri, gdje je u savršenom ambijentu uz pratnju svog benda, na opće zadovoljstvo fanova, live izveo novu pjesmu, a sve po prvi puta snimano u 4K tehnici

Tony Cetinski– Više volim da pjesma kaže svoje, ali jako mi je drago da je kombinacija Aleksandre Milutinović i moje malenkosti, urodila plodom, i da se ljudima sviđa, što je u konačnici najbitnije od svega. Hvala svim suradnicima, mom bendu, kao i diskografskoj kući Hit Records na podršci – istaknuo je ovom prigodom Tony Cetinski.
Izniman tekst i odlična glazba, uz nestvarno dobar Tonyjev vokal, čisti su melem za dušu i srce. Još kada to Tony cetinski predstavi u Tony Cetinskilive izvedbi uz pratnju svog benda, sve dobiva jednu novu, gotovo nedodirljivu razinu. Tony je za ovu premijeru izabrao tajnu lokaciju u Istri, gdje je u savršenom ambijentu uz pratnju svog benda, na opće zadovoljstvo fanova, live izveo novu pjesmu, a sve po prvi puta snimano u 4K tehnici.
Novi singl glazbenog čarobnjaka, dolazi iz autorskog pera sjajne Aleksandre Milutinović, koja je zaslužna i za posljednju Tonijevu pjesmu ‘Laku noć’. Tekst i glazbu Aleksandre Milutinović, sjajno je aranžirao i isproducirao Igor Ivanović.
Pjesmom ‘Nemam sreće s tobom’, Toni vrhunski nastavlja graditi svoju glazbenu priču, acoustic/electric, u sklopu koje nam sve pjesme predstavlja u novim drugačijim akustičnim varijantama, bliže rocku ili izvornom pop-rocku.
Svakom novom skladbom, Toni nastavlja raditi na sebi, svojim pjesmama, izvedbama, kako bi bio što bolji, a što publika svih generacija cijeni i poštuje. Istodobno je poznat i kao glazbenik velikog srca, koji nesebično pomaže mladima, na njihovom glazbenom putu.

Autor teksta: Aleksandra Milutinović
Autor glazbe: Aleksandra Milutinović
Autor aranžmana: Igor Ivanović
Glazbeni producent: Igor Ivanović

Foto: Press – Dario Lepoglavec&Pozitiv TV
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=dOjl1eMT7D0[/embedyt]