fbpx

Lepa Brena: Znam koje hitove je hrvatska publika izabrala za svoje favorite

Zagreb…

Lepa Brena održat će dva koncerta u zagrebačkoj Areni i to 14. i 15. prosinca, a ulaznice možete kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima

Lepa Brena– U svakoj zemlji znam koje su pjesme najpopularnije i znam koje hitove je hrvatska publika izabrala za svoje favorite. Nadolazeći koncerti bit će rapsodija glazbeno – scenskog nastupa, pozitivne energije i veselja, a to je cilj i smisao druženja – kaže Lepa Brena, koja je na vrhu glazbene scene više od 35 godina.
Nakon deset godina, jedna od najvećih zvijezda u regiji, Lepa Brena, vraća se u zagrebačku Arenu, a svoje obožavatelje počastit će dvostrukim koncertnim spektaklom. Lepa Brena u Zagreb dolazi u organizaciji Star produkcije, a ulaznica za njezin drugi nastup 15. prosinca, jer je onaj dan ranije odavno rasprodan, ostalo je još malo. Brena za hrvatsku metropolu priprema trosatan grandiozan show, koji je osmislila sama, a već je sastavljena i set lista pjesama koje će izvesti pred obožavateljima.
Na najavljenim koncertima u Zagrebu, Lepa Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, i goste glazbenike imati i zbor, plesače te akrobate. S njom će doći i obitelj koja joj je česta potpora na turnejama.
– Oni ne bi propustili ovako jedan veliki spektakl jer su moja potpora na svim većim koncertima. Upravo su oni zaslužni za sve moje uspjehe – istaknula je Lepa Brena.
Do sada je Brena snimila 21 album, pet filmova, između ostaloga i hit-film u nastavcima “Hajde da se volimo”. Također je i izvođačica s najvećim glazbenim tiražama u povijesti glazbe na ovim prostorima.
Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog spektakla, a ulaznice za koncert 15. prosinca mogu se kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Foto: Press