fbpx

Radio x-ica – emisija iz studentskoga života

Pula…

Radio Pula pokrenuo prvu emisiju Radio x-ica o temama iz studentskoga života

Radio x-ica– Emisijom Radio x-ica dobit ćemo ne samo nov kvalitetan medijski sadržaj i dati studentima priliku da predstave sebe i studentski život u Puli, nego je to i prilika da se neki od njih pronađu u novinarskoj profesiji, možda i ostanu na našemu radiju ili se novinarstvom nastave baviti nakon povratka u matične sredine – istaknuo je u povodu pokretanja nove emisije vršitelj dužnosti glavnoga urednika HRT – Radija Pula Bruno Krajcar.
Radio x-icaRadio Pula od utorka 7. ožujka ima novu emisiju Radio x-ica koja se bavi temama iz studentskoga života i promicanjem znanosti, a pokrenuta je u suradnji sa Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli. Riječ je o prvoj takvoj emisiji HRT – Radija Pula koji se i na ovaj način želi približiti mlađim slušateljima, ponajprije studentima.
Posebnost je emisije među ostalim i u tome što će je voditi i uređivati sami studenti uz mentorstvo profesora i urednika na HRT – Radiju Pula. Ujedno je riječ o prvome u nizu projekata u okviru sporazuma o suradnji između Hrvatske radiotelevizije i Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.
Emisija Radio x-ica na rasporedu je HRT – Radija Pula svakoga utorka od 20.05 do 22.00, a može se pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: Press