fbpx

Tihana Lazović u zagrljaju Igora Kovača!

No samo u spotu…

Malo ljubavi, malo svađe, malo tuge, malo sreće – život jednog para pretočen u nešto manje od četiri minute – tako bi se mogao opisati novi spot Hladnog piva

Tihana Lazović, Igor KovačNakon singlova ‘Vjeruj u mene’ i ‘Firma’, koji su predstavljeni po izlasku albuma ‘Dani zatvorenih vrata’,  te nakon pjesme i videospota ‘Mojoj majici‘, došao je red za jednu polaganu, umirujuću, ljubavnu pjesmu Hladnog piva – ‘Lijepa riječ‘.
Atmosfera pjesme pretočila se odlično u atmosferu spota, za što je zaslužna mlada i talentirana ekipa koja polako, ali sigurno osvaja svijet hrvatske kinematografije – redateljica Sonja Tarokić te glumci Tihana Lazović i Igor Kovač.
Tihana je sa samo 24 godine postigla ono čemu većina glumica teži u svojoj karijeri, a prošla godina donijela joj je niz priznanja. Osim što je film ‘Zvizdan’ Dalibora Matanića, gdje Tihana nosi glavnu ulogu, osvojio nagradu žirija na festivalu u Cannesu, Tihana je za ulogu u navedenom filmu osvojila Zlatnu Arenu Pula Film Festivala za glavnu žensku ulogu. A nedugo nakon toga i nagradu kao najbolja glumica na Festivalu u Cottbusu. Nedavno je uvrštena među deset najboljih mladih europskih glumaca u sklopu programa European Shooting Stars 2016., koji svake godine u vrijeme Tihana Lazović, Igor KovačBerlinalea predstavlja nove glumačke nade europske kinematografije, a francuski Le Passeur Critique uvrstio je Tihanu na svoj tradicionalni popis najboljih glumica u 2015. na kojem su se našle i Emma Stone, Charlize Theron, Jennifer Lawrence… Tihana je dobila ulogu i u novoj dramskoj seriji ‘Novine’.
Igor Kovač također je jedan od hrvatskih glumaca koji u posljednjih nekoliko godina izaziva poprilično pozornosti svojim glumačkim ostvarenjima.
– Kad me Mile nazvao bila sam zbilja presretna jer sam oduvijek htjela režirati spotove i bilo mi je bitno napraviti nešto dobro. Većina njihovih spotova oslanja se na humor ili na društvenu poruku, i oni su kao članovi benda uvijek prisutni. Ovo je sad nešto potpuno drugačije: ljubavna je pjesma, ozbiljna, spot je poput igranog filma, ali bez Hladnog piva igdje u spotu – rekla je redateljica spota Sonja Tarokić.
S pjesmom i spotom ‘Lijepa riječ’ Hladno pivo ulazi u 2016. godinu i najavljuju užurbani radni tempo koji ih čeka.

Režija: Sonja Tarokić
Direktor fotografije: Tomislav Sutlar
Montaža: Sonja Tarokić
Kostimografija: Katarina Pilić
Asistenti snimanja: Jurica Marković i Pavel Posavec