fbpx

Tihana Lazović o novoj ulozi, karijeri u inozemstvu…

Sjajna glumica:

Tihana je uvrštena među deset najboljih mladih europskih glumica u sklopu programa European Shooting Stars. Glumicu će u Berlinu upoznati svjetski agenti i producenti

Tihana Lazović u dramskoj seriji ‘Novine‘ glumi mladu novinarku koja se, kako kaže, snalazi u svijetu velikih riba. Zvijezda filma ‘Zvizdan‘ veseli se novoj ulozi.

Tihana Lazović

– U srednjoj školi sam jedno vrijeme čak i pisala, tako da mi je to zanimljivo. No moram priznati da nisam dovoljno talentirana za novinara, ali volim istinu i to istraživanje ispod površine – rekla je glumica Tihana Lazović za portal Scena.hr.

Tihana Lazović

Tihana Lazović je uvrštena među deset najboljih mladih europskih glumaca i glumica u sklopu programa European Shooting Stars. Program je usmjeren na promociju mladih glumačkih talenata, a sudionici će imati priliku upoznati se s nekim od najznačajnijih europskih casting agenata i casting directora. Tihana nam je otkrila što bi željela da joj se ostvari u 2016. godini.

Tihana Lazović
– Voljela bih možda otići izvan Hrvatske. Sad se spremam za European Shooting Stars u Berlinu, koji omogućuje mladim glumcima da upoznaju neke svjetske agente i producente, a što mi ovdje nemamo. Radim i na tome da usavršim engleski – otkrila je Tihana za portal Scena.hr te dodaje kako bi bila zadovoljna kad bi joj 2016. godina bila upola uspješna kao 2015. godina.

Foto: Prisk