fbpx

Vesna Pisarović: Probudi mi ljubav u Domu sportova

Zagreb…

Koncert koji se čekao, ‘Probudi mi ljubav’ i Vesna Pisarović u Domu sportova 28. ožujka 2020.!

Vesna PisarovićDva mjeseca dijeli nas do događaja, koji se s nestrpljenjem očekuje. S prvim objavljivanjem i najavom koncerta, ‘Probudi mi ljubav’, Vesne Pisarović 28.03., u Domu sportova, bilo je jasno da je riječ o nečemu posebnom.
Protekla koncertna godina za Vesnu, bila je jednom riječju odlična, a ljubav između glazbenice i brojne publike, kulminirat će na spomenutom velikom koncertu. Energija koja se osjeća na koncertima Vesne Pisarović, Vesna Pisarovićriječima se teško može opisati, to je nešto što se treba doživjeti uživo.
Poseban vokal, specifičan način, kojim plovi pop vodama, interpretacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, samo su jedan mali dio, onoga čime Vesna osvaja na prvu.
Svojim velikim hitovima ‘Da znaš’, Jutro donosi kraj’, ‘Dolje na koljena’ ili ‘Neka ljudi govore’, ali i brojnim drugim, Vesna se uvijek na najbolji mogući način zahvalila publici za sve godine ljubavi i vjernosti.
Ako već niste kupili svoje ulaznice, to možete napraviti već danas putem sustava Eventim.hr – https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/vesna-pisarovic-zagreb-dom-sportova-1175230/performance.html , obzirom da je istih svakim danom sve manje.
– Vjerujemo, kako smo vam uputili poziv, koji se ne propušta i zato, vidimo se 28.03. u Domu sportova na koncertnom spektaklu Vesne Pisarović ‘Probudi mi ljubav’ – poručuju organizatori.

Foto: Press – Hrvoje Zalukar