fbpx

Ne propustite: Tjedan turskog filma u Zagrebu

Zagreb…

U kinu Europa ovaj tjedan sedmi po redu Tjedan turskog filma

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Tjedan turskog filma

Tjedan turskog filma– Već tradicionalno, za djecu je pripremljen vikend program. U subotu 26. i nedjelju 27. svibnja s početkom u 11.00 sati djeca mogu pogledati dugometražni animirani film Evliya Çelebi i napitak besmrtnosti, a nakon projekcije svi se zajedno mogu zabaviti na besplatnoj kreativnoj radionici i izraditi raznovrsne poklone s turskim motivima – kažu organizatori.
Hrvatsko-turska udruga prijateljstva i Yunus Emre Institut predstavljaju sedmi po redu Tjedan turskog filma u Zagrebu koji će se održati od 23. do 27. svibnja 2018. godine u kinu Europa. Tijekom pet dana zagrebačka publika moći će uživati u deset dugometražnih filmova.
– Svečano otvorenje sedmog po redu Tjedna turskog filma je u srijedu, 23. svibnja s početkom u 19.00 sati, u kinu Europa, a otvorit će ga film Ayla (2017) redatelja Cana Ulkaya – poručuju organizatori.
Ulaznice su potrebne samo za svečano otvorenje. A besplatne ulaznice dijelit će se na blagajni kina Europa i mogu se preuzeti na blagajni kina u ponedjeljak, 21. svibnja i utorak 22. svibnja od 16.00 sati te na dan otvorenja u srijedu, 23. svibnja od 14.00 sati.
Ulaz na sve projekcije Tjedan turskog filma je besplatan i ulaznice nisu potrebne. Svi filmovi bit će prikazani u originalnoj verziji s hrvatskim i engleskim titlovima, osim ako nije drugačije naznačeno.
Više informacija o Tjednu turskog filma i rasporedu projekcija potražite na Facebook stranici Tjedna turskog filma, na www. turski-film.com i stranicama kina Europa.

Foto: Press