fbpx

Ljeto u Ludensu – Osma mala ljetna scena smijeha

Koprivnica…

Publiku, kroz srpanj, čekaju četiri predstave pod zvjezdanim nebom u Atriju Doma mladih – Ljeto u Ludensu – Osma mala ljetna scena smijeha

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Ljeto u LudensuIza koprivničkog Ludens teatra, još je jedna uspješna kazališna sezona. Otvorena premijerom predstave ‘Sjećanje vode’, jedanaesta je sezona u Domu mladih zatvorena Vikend amaterskog kazališta, kojim je proslavljen veliki uspjeh najstarije skupine Dramskog studija, Kaotis teatralis, postignut na 58. FHKA-i.
Ludens teatar nastavlja s radom, te koprivničku publiku čekaju četiri predstave na ovogodišnjem osmom Ljetu u Ludensu. Mala ljetna scena smijeha, seli predstave iz Doma mladih u njegov atrij, a predstave će biti na rasporedu svake srpanjske srijede od 21:00 sat.
Ovogodišnje Ljeto u Ludensu otvara Luka Vidović i njegov ‘Magic family show‘ (4. srpnja), Ljeto nastavlja Dragan Marinković Maca s predstavom ‘Macaglu‘ (11. srpnja), a na Ljetu u Ludensu, bit će izvedena i jedna od najvećih uspješnica Ludens teatra, predstava ‘Nemreš pobjeć od nedjelje‘ (18. srpnja), koja je obilježila sezonu 2009./2010. Ovogodišnji festival predstava pod zvjezdanim nebom zatvara Vlatko Štampar (25. srpnja).
U uredu Ludens teatra, može se kupiti paket ulaznica za sve predstave po cijeni od 130,00 kuna, dok će se pojedinačne ulaznice za predstave na Ljetu u Ludensu moći kupiti u Šarenom Dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu te u uredu Ludens teatra (Trg bana Josipa Jelačića 6/2. kat). Pojedinačna cijena ulaznica iznosit će
40,00 odnosno 50,00 kuna, ovisno o predstavi. Također, ovo će Ljeto biti moguće kupiti i studentske ulaznice po 50% povoljnijoj cijeni, uz predočenje studentskih isprava. Projekt ‘Želiš kartu – uzmi index’ sufinancira Studentski centar Varaždin s popustom na 100 studentskih ulaznica.

Foto: Press