fbpx

Sajam vjenčanja: Vikend u znaku snježne bjeline!

Zagreb…
Sajam vjenčanja

Bez obzira na najavu snježne mećave, ovog se vikenda (6. – 8. veljače) u Areni Zagreb održava Sajam vjenčanja. Brojni izlagači već su pripremili raznovrsnu ponudu kreativnih rješenja za sve ukuse, najavili odlične sajamske popuste i postavili svoje štandove prateći trendove iz svijeta vjenčanja. Na budućim mladencima je samo da snijeg dožive kao jedan od prvih malih izazova na zajedničkom putu ostvarenja zamišljenog i dođu provesti vikend u toploj atmosferi Arene Zagreb (ulaz jug, prizemlje).
Sajam vjenčanjaSnježna bjelina nastavlja se i unutar Arene gdje blistaju kraljice svih svadbenih svečanosti – vjenčanice. Mladenke očekuju već etablirani saloni i modne kuće kao što su Vesna Sposa, Royal Bride, Analuna, Bety, Nancy, Ljubav, Katjusha, Ellena, Morgan, Lisa, Hera, ali i neki novi koji podižu ljestvicu  poput The One, ali i Artajan te koprivnicke N-ina Sposa. Na sajmu će blistati i velika količina vjenčanog nakita brojnih zlatara. Za ljepotu prostora posebno su se potrudili mnogobrojni cvjećari i sve snažnija light produkcija. Atmosferu će ukusnim zalogajima grijati različiti restorani i slastičari, a dobrom glazbom bendovi i DJ-i. Na sajmu će se predstaviti i velik broj snimatelja, fotografa te krativaca s pozivnicama i zahvalnicama za sve ukuse. Svoje mjesto na Sajmu vjenčanja zauzima i sve više agencija za organizaciju i koordinaciju vjenčanja te brojni drugi izlagači. Sajam vjenčanja posjetiteljima je priredio i bogat popratni sadržaj radionica, degustacija te čak šest modnih revija od kojih se s najvećim nestrpljenjem očekuje ona humanitarnog karaktera s VIP uzvanicima, u subotu u 18.00 sati. ‘Palčić gore!’ za bebe tad će podignuti Anica Kovač, Ivana Delač Đolo, Iva Jerković, Antonija Gogić, Ivana Mišura, Danijela Pintarić, Antonela Malis, Kim Verson, Ronald Braus i Neno Pavinčić.
Jedna posebno sretna mladenka u prilici je i osvojiti glavnu i vrlo vrijednu nagradu koja sadrži sve ono što je potrebno da bi zablistala na svoj veliki dan – od frizure i šminke, preko haljine i cvijeća pa sve do wellness vikenda u kojemu će uživati s novopečenim suprugom.

RASPORED DOGAĐANJA:

Petak 6. 2. 2015.
14.00  otvaranje sajma za posjetitelje
16.00  Kamo idu vjenčanja? Radionica za klijente Sajma vjenčanja
18.00  modna revija
20.00  zatvaranje sajma

Subota 7. 2. 2015.
10.00  otvaranje sajma
12.00  modna revija
13.00  Želiš postati organizator vjenčanja?
14.30  cvjetna radionica by Tracey Griffin (nagrađivana floristica iz Velike Britanije)
15.30  modna revija
18.00  VIP modna revija
20.00  zatvaranje sajma

Nedjelja 8. 2. 2015.
10.00  otvaranje sajma
12.00  modna revija
13.00  degustacija slastica
14.00  cvjetna radionica
15.00  make-up & hair show
16.00  trendovi u vjenčanoj modi by Vesna Sposa
17.00  modna revija
20.00  zatvaranje sajma

Foto: Press