fbpx

Željko Bebek emotivno o novom albumu i duetu s Oliverom Dragojevićem

Ono nešto naše…

Glazbenik je veći dio ljeta proveo na pozornici, a jesen započinje novim albumom

Željko Bebek– I ovo ljeto smo proveli uobičajeno. Dosta smo vremena plovili, puno smo vremena posvetili i sportu – ribolovu, plivanju i ronjenju… No imao sam i puno koncerata i bilo je sjajno. Tako da smo lijepo proveli ovo radno ljeto – otkrio je Željko Bebek za portal Scena.hr na otvaranju butika Fabijana u centru Zagreba. Bebek je završio i snimanje novog albuma ‘Ono nešto naše‘, koji na tržište izlazi 8. rujna. Kaže da je na novom albumu radila sjajna ekipa – Branimir Mihaljević, Fayo, Nenad Ninčević, Darko Bakić, Antonija Šola i Mario Mihaljević.
– Uvijek se trudimo napraviti lijepe pjesme, da publika u pjesmama pronađe nešto, neku rečenicu koja će ih podsjećati na nešto lijepo. Uvijek želimo napraviti lijepi ugođaj za onoga tko je odvojio vrijeme da nas sluša – naglasio je poznati pjevač. Na novom albumu je i pjesma ‘Ako voliš ovu ženu’ koju Bebek pjeva s Oliverom Dragojevićem. Razgovor o toj pjesmi za Bebeka bio je jako emotivan.
Željko Bebek– Pjesmu je napisao Nenad Ninčević i mislim da ni on nikad nije napisao tako lijepu pjesmu, iako je majstor lijepe riječi. Pjesma ‘Ako voliš ovu ženu’ bit će pjesma koja će nositi album i mislim da će pjesma sama sve reći – rekao je Bebek. Podsjetimo, prije tri godine Croatia Records je obilježila Bebekovu okruglu obljetnicu sjajnim izdanjem ‘Antologija – Bebek – 40 godina’ i podsjetila publiku na njegovu impresivnu solo karijeru, ali i na dane kad je legendarno Bijelo dugme bilo na vrhuncu svoje popularnosti. Antologijsko izdanje sadrži četiri CDa na kojima se nalaze hitovi Bijelog dugmeta iz vremena kad je Bebek bio pjevač, a sve pjesme remasterirane su u Abbey Road studiju u Londonu.

Foto: Scena.hr