fbpx

Kristina Burja: Kolekcija za ženu sa stavom, ženu ratnicu

Zagreb…

Poznata dizajnerica predstavila je ekskluzivne modele, koji su puni detalja i glamura

Kristina BurjaKristina BurjaKristina Burja jučer je u Krie showroomu ugostila prijatelje i suradnike te održale mini reviju couture toaleta. Poznata dizajnerica predstavila je ekskluzivne modele, koji su puni detalja i glamura. Boje su tradicionalne poput crne, crvene i smaragdno zelene.
– Kolekcija prikazuje ženu sa stavom, jaku ženu, čak pomalo ženu ratnicu – rekla je Kristina za portal Scena.hr. GT tim osmislio je ekstravagantne frizure koje upotpunjavaju Kristinine kreacije na najbolji način. Vlasnica salona, Lea Bikić naglašava da oni kontinuirano prate svjetske trendove i prilagođavaju ih našem tržištu, a u prosincu, treba biti primijećen i odvažan u stiliziranju party looka.
Na predstavljanju kolekcija uživale su Indira Levak, Anica Kovač, Ivana Marić, Minea, Ana Miščević, Tea Blažević, Antonija Mandić, Anja Alavanja Romac, Alma Bukvić i Tihana Harapin Zalepugin koje su se u ugodnoj i opuštenoj atmosferi rado upustile i u ukrašavanje kuglica za bor, koji će u ovo blagdansko vrijeme krasiti Krie showroom, a pritom su se odlično zabavile.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=501]