fbpx

Ivana Marić: Radoznala sam pa često imam novu frizuru!

Voli promjene…

Sad mi se sviđa dužina do ramena jer mogu raditi afro frizuru, rekla je  lijepa pjevačica

Ivana MarićPjevačica Ivana Marić prije godinu dana izdala je svoj prvi samostalni album ‘Hodaj’. U posljednje je vrijeme napravila predah od estradne scene i manje je u javnosti jer se posvetila majčinstvu. No pjevačica i dalje nastupa svaki vikend te polako prikuplja pjesme za novi album. Bivšoj članici ženske grupe Feminnem  je česta promjena frizure postao njezin zaštitni znak. Zato smo s Ivanom razgovarali o frizurama.

Scena: Imate novu frizuru. Kako je došlo do promjene imidža?
Ja bih mogla reći da uvijek imam novu frizuru. Jako volim promjene i imam sreće, mogu neskromno reći, što mi razne frizure i boje kose dobro stoje.  Inače sam jako radoznala i hrabra u životu, a posebno kad su u pitanju frizure. Imam ogromnu sreću što sam pronašla ‘frizerku svog života’, Mirjanu Smoljo, frizerski studio V.O.G.U.E prije pet godina, tako da sam bezbrižna i u sigurnim rukama pri svakoj promjeni imidža.

Ivana MarićScena: Koliko ste često u svojoj glazbenoj karijeri mijenjali frizure?
Recimo da moja estradna karijera započinje s ‘Hrvatskim idolom’ i osnivanjem grupe Feminnem prije deset godina gdje je naš zaštitni znak bila duga plava kosa. Nekoliko godina sam izdržala bez većih promjena, pramen više ili manje, ekstenzije duže ili kraće. Sve je to bilo tu negdje. Već negdje 2006. godine sam počela dodavati više smeđih pramenova pa sam dobila neki prirodniji izgled u odnosu na totalni blajh, što je meni bilo super! Lagano sam prešla u pravu smeđu boju koja je najsličnija  mojoj prirodnoj  boji kose. Kad sam krenula u solo vode krenula sam u ekstremnije promjene. Prva je bila šišanje na kratko. Bila sam oduševljena jer je  frizura izmijenila moj karakter i dala mi je samopouzdanje.

Ivana MarićScena:  O čemu to ovisi?
To ovisi o raspoloženju moje Miki, ali i o mom raspoloženju.  Nekad i zbog snimanje novog spota…

Scena: Je li kratka kosa ili duga kosa zahvalnija?
Sve ima svoje prednosti i mane.  Određene kratke frizure su jako opuštene i bezbrižne, a neke zahtijevaju šišanje i bojenje svaki drugi tjedan! Dok duga kosa isto tako daje više mogućnosti za igranje s oblikom.

Scena: Hoćete li ponovno promijeniti imidž?
Sad sam u fazi puštanja kose, iako mi se jako sviđa dužina do ramena koju sad imam. Tako da ću već za mjesec dana imati nešto potpuno drugačije. Sviđa mi se jako jer na ovu dužinu mogu raditi afro frizuru, što mi odlično stoji i čini moj duh slobodnijim!

Scena: Što trenutno radite?
Trenutno sam zaokupljena velikom količinom svadbi koje radim svaki vikend. Tako da se preko tjedna uglavnom oporavljam za sljedeći vikend. U međuvremenu prikupljam pjesme za novi album i smišljam najbolju strategiju za izlazak novog singla.

Ivana MarićScena: Planovi?
Nigdje se ne žurim, prije godinu dana izašao je moj prvi solo album ‘Hodaj’ pa sam si dala vremena za odmor od estrade i snimanja. Radim samo što mi je srcu drago i svoje vrijeme poklanjam samo zaista odabranim ljudima. Trudim se uživati u svom životu, u braku, glazbi, a posebno uživam sa svojom malenom princezom Vitom koja moj život čini savršenim.

Scena: Novosti…?
Promijenila sam izdavačku kuću, imamo velike planove i velike promjene i u muzičkom stilu!

Scena: Nedavno se snimili reklamu u kojoj glavnu ulogu ima vaša djevojčica?
Da, snimale smo reklamu u kojoj kroz personaliziranu slikovnice za djecu, a kroz priču dijete postaje glavni lik i uz slikovnicu je i pidžama koju glavni lik nosi u priči. Bilo nam je veselo i simpatično u tvornici snova…

Foto: Privatni album/Press