fbpx

Amar Bukvić i Alma izabrali vjenčano prstenje!

Pripreme za vjenčanje…

Amar i Alma vole minimalistički stil pa su odabrali vjenčano prstenje iz kolekcije Pure

Amar Bukvić– Moram priznati da jedva čekam vjenčanje i zasad ne osjećam nikakvu tremu. Alma i ja smo svaki dan sve više usklađeni što će vjenčanje samo dodatno potvrditi. Unatoč svojim glumačkim obavezama rado sudjelujem u pripremama, a jedna od onih koje me najviše vesele je i biranje vjenčanog prstenja. S obzirom na bogatu ponudu Zlatarne Celje mislio sam da će nam biti teško odabrati, no kako se dobro poznajemo naše prstenje Amar Bukvićsmo vrlo brzo prepoznali – rekao je glumac. Amar Bukvić sredinom lipnja vjenčane zavjete će izmijeniti sa zaručnicom Almom Vukičević s kojom obavlja i posljednje pripreme. Vjenčanje će se održati u Zagrebu, a budući mladenci još uvijek ne žele otkrivati pojedinosti vjenčanja. U Zlatarni Celje u zagrebačkom Arena Centru su izabrali vjenčano prstenje. Amar i Alma vole minimalistički stil pa su odabrali vjenčano prstenje iz kolekcije Pure koje dodatno naglašava eleganciju i profinjeni ukus mladog para.
Njegova zaručnica Alma za sebe je odabrala i naušnice od crvenog zlata i ametista iz kolekcije Smokey koje će nositi na vjenčanju.
Glumac trenutačno radi na pripremama za dvije nove predstave, ‘Romeo i Julija’ za Dubrovačke ljetne igre te ‘Hrvatski Bog Mars’ u svom matičnom Amar Bukvic 3kazalištu GDK Gavella, a široj javnosti je poznat po ulogama u domaćim serijama ‘Stella‘ i ‘Zora dubrovačka‘.

Foto: Press