fbpx

Održano prvo predavanje radionice projekta ‘Sretan budi’!

Impuls…

Proljetno čišćenje uma i otkrivanje skrivenih potencijala

Sretan budiSinoć je u Maloj dvorani kina Tuškanac održano prvo predavanje iz ciklusa besplatnih edukativnih radionica projekta ‘Sretan budi!’ s temom Impuls – moć podsvjesti u svakodnevnom životu.
Prvo predavanje popratili su i Vedrana Čarapović, poznati arhitekt Ante Vrban, a ovu akciju podržavaju i mnoge naše zvijezde kao što su Amar Bukvić, Barbara Kolar, Natali Dizdar, Damir Urban, Senka Bulić, Josip Pavić, Vanessa Marija BoricRadman, Marija Borić, Robert Kurbaša, Maja Vučić.
Uz opušteno druženje, poklone i dobru atmosferu, polaznici su pozorno pratili predavanje pod vodstvom dr. Hermana Vukušića koji je istaknuo kako na našu podsvijest možemo utjecati na više načina, a često su to najjednostavnije stvari koje u nama pokrenu niz pozitivnih impulsa; glazbom koju volimo, bilo kakvim oblikom meditacije ili molitve, svim repetitivnim radnjama, susretom s osobom koja nam nešto znači, djeljenjem i razgovorom s grupom ljudi…
Cilj ovih proljetnih predavanja je prepoznati ustaljene obrasce ponašanja koji nas koče u življenju punim plućima, osloboditi se strahova i stvari koje nas sputavaju, te iskoristiti ovo proljeće da napokon bacimo sve negativnosti koje nas koče u življenju prema vlastitim pravilima.
Sljedeća radionica održava se u četvrtak, 17. travnja, s početkom u 18:00 sati, a na temu Sjena – tamna stranaSretan budi ljudske prirode.
Tijek akcije i novosti možete pratiti na službenoj stranci projekta Sretan budi!

Foto: Press