fbpx

Natali Dizdar u priči dizajnera Zigmana!

Natali DizdarPoznata pjevačica Natali Dizdar otkrila je još jedan talent i odlično se snašla u ulozi modela za novu Nokijinu kampanju. Styling za potrebe editorijala osmislio je dizajner Juraj Zigman, čije je modne kombinacije na svestranoj Natali fotografirao Tomislav Dolenec. Troje ambasadora Nokije odradilo je prvo modno snimanje mobitelom u Hrvatskoj i to uređajem Nokia Lumia 1020.

Natali Dizdar_1U zagrebačkom klubu Natali je živala noseći ženstvene kreacije Juraja Zigmana. Nakon nekoliko sati rada, uz obilje zabave i smijeha, kreativan trojac bio je iznimno zadovoljan snimljenim materijalom.

– Ne odvajam se od svoje nove Nokije Lumije 925, koja mi uvelike olakšava poslovne obveze. Vrlo je jednostavno koristiti sve njezine funkcije, a najdraže mi je što ju mogu posve personalizirati i koristiti na način koji meni najviše odgovara  – izjavila je talentirana pjevačica u predahu između snimanja.
Natali Dizdar iduće godine obilježava deset godina karijere i najavljuje brojne nove projekte. Nakon uspješnog koncerta u zagrebačkom Saxu, ponukana oduševljenom publikom i odličnom atmosferom, Natali se vraća u Sax za Novu godinu. Sve posjetitelje očekuje veseli tulum uz najveće Nataline i svjetske dance hitove.