fbpx

Jackpot: Jelena Katarina Kapa postala voditeljica igre na sreću

Ekskluzivni razgovor…

Atraktivna djevojka Joška Lokasa uživa raditi kao voditeljica. U budućnosti Jelena bi voljela raditi u informativnom programu i voditi dječje emisije

Jelena Katarina KapaJelena Katarina Kapa vodi izvlačenja na hrvatskom i engleskom jeziku. Lijepa djevojka Joška Lokasa postala je voditeljica u igrama na sreću. Vodi izvlačenje Win 5/48, Lucky six, Win 7/48 i Jackpot. Jelena kaže da se uvijek raduje novim izazovima i projektima.
– Zaposlena sam u firmi koja se bavi multimedijom i softverima. Okružena sam mladim i divnim ljudima u potpuno zdravoj atmosferi. Svaka stepenica u karijeri je nova platforma za mogućnost otvaranja novih projekata i stjecanja znanja, pa sam uistinu sretna što mi se odmah pri završetku fakulteta Odnosa s javnošću i studija medija otvorila prilika za razvijanje voditeljskih vještina – ispričala je Jelena ekskluzivno za portal Scena.hr.

Medicina, manekenstvo, televizija
Jelena voli medicinu, bavi se manekenstvom, ali televizija je uvijek bila njezina velika ljubav.
– U djetinjstvu sam često imala nastupe i performanse za svoju najvjerniju publiku, obitelj. A često maštam da jednog dana spojim medicinu i PR – ističe Jelena. Dodaje da je željna novih znanja, vještina i projekata.
Jelena Katarina Kapa– Kad sam pred novim izazovom, sjetim se savjeta svog djede koji mi i danas zna reći: “Ako u životu odlučiš prihvatiti zadatak, uvijek moraš biti na visini zadatka i ne odustati ili se uopće nemoj petljati u to“ – otkrila nam je Jelena koja za sebe kaže da ima borbeni karakter. Jelena uživa raditi kao voditeljica
– Fascinira me moć voditelja, način na koji komunicira,kako prezentira, uvede u priču, proživi sve to i pruži informaciju. Pričalica sam i po prirodi, a komunikacija mi je temelj svakog odnosa. Valjda je došlo vrijeme da se moja najprirodnija crta sljubi s poslovnim razvijanjem – zaključila je. Jelena je promijenila imidž.
– Mlada sam, rastem, razvijam se, učim, mijenjam se… Ništa ne radim na sebi isključivo zbog posla. Sve što napravim je zbog svog zadovoljstva i potrebe za mijenjanjem – kazala je lijepa Jelena. Dodaje da je njezin odjevni stil slobodan, zaigran, ali i elegantan.

“Voljela bih jednog dana raditi u informativnom programu”
Jelena nam je otkrila i što bi željela raditi u budućnosti…
Jelena Katarina Kapa– Još se poslovno razvijam i tražim svoje interese. Mnogo želim, grizem i neizmjerno me raduje razvijanje. Voljela bih jednog dana raditi u informativnom programu, posuditi glas u crtićima, voditi dječje emisije… Željela bih ljudima pružiti kvalitetne, edukativne, korisne informacije, a ako već imam smjernicu da zabavljam, rado bih da su u pitanju djeca. Showbizz je površan i vjerujem da ću se godinama truditi da bih napravila iskorak iz njega. Mene zanima nešto puno dublje i korisnije – objasnila je u ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr. Sljedeći tjedan Jelena će voditi program jedne modne revije.

Foto: Jelena Katarina Kapa priv. album