fbpx

Greg Clarke: Šuker je apsolutno nogometni čovjek, kompetentan i upućen

Zagreb…

Greg Clarke, Davor Suker– Toliko toga dobroga donio je ovaj razgovor s predsjednikom Šukerom koji je bivši veliki igrač, apsolutno nogometni čovjek, kompetentan i upućen. Neka njegova razmišljanja koja je iznosio već dok je igrao u Engleskoj pokazala su se vrlo točnima i na tom će tragu i engleski ligaški nogomet doživjeti određene promjene – rekao je Greg Clarke.
Predsjednik Engleskog nogometnog saveza (FA) Greg Clarke posjetio je ovoga tjedna sjedište Hrvatskog nogometnog saveza gdje se sastao s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom. Clarke u sklopu svoje turneje, koja je obuhvatila već 38 odredišta, posjećuje sve nacionalne nogometne saveze kako bi ostvario što čvršću, bolju suradnju sa svojim europskim kolegama.
Dvojica su predsjednika razgovarala o raznim nogometnim temama: razvoju igre, uvođenju tehnoloških rješenja, zdravlju igrača, ali i aktualnim problemima u Hrvatskoj, poput infrastrukturnih izazova. Dotaknuli su se potom i strukture Svjetskog prvenstva te globalne organizacije nogometa, kao i drugih područja.

Foto: Press HNS