fbpx

Iva Loparić Kontek: Vratila sam se u modni svijet kroz PR5

Novi izazov…

Veseli se tome jer je iza nje puno iskustva na modnim pistama i u modnom svijetu

Iva KontekIva Loparić Kontek s poslovnom partnericom i prijateljicom Majom Vračarić Kuljiš otvorila je PR agenciju PR5. Kroz svoju agenciju će ostati u modi. Iva se veseli tome jer je iza nje puno iskustva u modnom svijetu.
– Ja sam s tim poslom počela vrlo rano, kad mi je bilo devet godina. Na reviju me pozvala modna agentica Regina Jeger. Nakon što sam navršila 16 godina nastavila sam nositi revije te odradila mnoga snimanja u agenciji, kako ja volim reći, moje druge mame Suzy Josipović. Prošla sam izbore ljepote i kao natjecateljica što mi je pomoglo pri organizaciji izbora Miss Hrvatske jer smo i Maja i ja proizašle iz tada odlične organizacije izbora i znale smo kako se to radilo i kako mi to želimo napraviti. A sigurno, to iskustvo će nam pomoći i u našim budućim projektima – ispričala je lijepa Iva za portal Scena.hr. Iva nam je otkrila koje su prednosti kad poslovno surađuješ s bliskom prijateljicom.

Iva Loparić Kontek– Kad nekog poznaješ skoro cijeli svoj život kao što je to u našem slučaju, tako poznaješ i karakteristike te osobe i znaš što možeš očekivati i već možeš pretpostaviti kako će ona reagirati u nekada i ključnom trenutku. A kako je u svakom odnosu najvažnije, povjerenje to je kod nas bezgranično što je u poslu vrlo važno. Jednostavno naše životne energije se izvrsno podudaraju pa se tako i nas dvije izvrsno nadopunjujemo. Mi smo baš pravi mali tim – istaknula je Iva.
Cilj agencije je, kaže Iva, i dalje rad na projektima vezanim uz modu i ljepotu.
– Ali i ne samo to. Željele bismo voditi brigu o mladim talentiranim ljudima i tako im omogućiti prisutnost na modnoj sceni, također željele bismo biti spona između mladih sportaša koji već postižu neke rezultate i sponzora koji bi im bili potpora na njihovom sportskom putu. S vremenom ćemo vidjeti koji smjer će nas najbolje profilirati – rekla je Iva. U novom poslovnom projektu najveća joj je podrška obitelj i njezina djeca.
– Moja djeca se vesele i daju neke svoje ideje, a djecu zaista vrijedi nekada poslušati. Naravno, tu je moja mama koja je uvijek uz mene, a i sama zna kako je to biti žena poduzetnica. Ona zna koliko ja volim ovaj posao, a njoj je najbitnije da sam ja ispunjena i sretna – istaknula je lijepa Iva.

Foto: Privatni album