fbpx

Miss Hrvatske Lana Gržetić u novoj modnoj priči!

Modna priča…

Miss Hrvatske– U pozadini ove modne čarolije stoji jedan zajednički nazivnik: Rijeka tj. Primorje, koju smo ovom prilikom spojili sa Dalmacijom odakle dolazi dizajnerica Ivana Cvrlje iz Sinja, a ostatak ekipe su ponosni stanovnici grada na Rječini i htjeli su pokazati javnosti kako u Rijeci žive, rade i stvaraju, oslanjajući se na tradiciju i kulturnu baštinu svoga grada – ističu u timu.
Zakoračili smo u veljaču – mjesec karnevala, mjesec Valentinova. Vatromet boja, osjećaja, zabave i pozitivne energije u jednu posebnu modnu priču pokušali su objediniti talentirani pojedinci u sastavu; model: Lana Gržetić, foto: Josip Čekada, haljina: Ivana Cvrlje, nakit: VikiViktorio, šminka: Sanja Ivanac, frizura: Natali Saloni. Za zaštitno lice ove modne priče odabrana je aktualna Miss Hrvatske Lana Gržetić.
Prekrasna i samozatajna Lana bila je logičan odabir modela za prekrasne, bajkovite duge toalete dizajnerice Ivane Cvrlje. Zastupljene boje su čista bijela, vatrena crvena kao boja ljubavi i karnevalskog ludila, te duboka i tajnovita ljubičasta boja. Haljine je neraskidivo dopunio unikatan nakit i ukrasi za kosu Viki Viktorio, nakit dizajnerice Maje Grepo – raskošne ogrlice s perjem, duge viseće naušnice i ukrasi u popularnom orijent stilu. Uostalom zar nije moda poput bajke i čarobnih maski koje karneval prikazuje svake godine potičući da se u njima izgubite, zaigrate i postanete štogod vam mašta poželi.

Foto: Josip Čekada

Fotogalerija: [nggallery id=371]