fbpx

Večer ljepote Zagreb IN Style!

Zagreb In Style…

Preksinoć je u jednom zagrebačkom klubu održan ‘Zagreb IN Style‘, događaj na kojem su predstavljeni mladi dizajneri iz cijele Hrvatske.

Zagreb IN Style

Ogromna zainteresiranost je vladala za ovim projektom, a posebno se moglo uočiti jako puno poznatih lica među kojima je sve svojim novim izgledom oduševila Andrea Šušnjara iz grupe Magazin.

Među poznatima su bile i prelijepe Ivana Delač Đolo, Nina Slamić, Ivana Ergić koja je i zaštitno lice Zagreb in Style zajedno sa trenutno odsutnom Katarinom Prnjak, pjevačica Antonija Šola koja je predstavila novi singl kao i Martina Vrbos koja je sve prisutne oduševila s novom pjesmom.

Među uzvanicima bili su i manekenke Aleksandra Grdić, Antea Kodžoman, Vedrana Linardić koja je zaista blistala na reviji, Natalia Prica, miss Universe Melita Fabečić, Minea, Neven Ciganović, Boris Kosmač, Vjekoslava Bach, Lea Mijatović iz Teške industrije, Mirela Škiljo, misteri Radovan Stošić i Antonio Šincek, Nikolina Miletić, Ronald Braus, Alka Vuica, Connect, Mario Huljev, Nikolina Čolak, Kiki Rahimovski, Marina Tomašević te mnogi drugi koji su došli podržati ovaj modni događaj.

Aleksandra Grdic

Početak večeri otvorila je dizajnerica Katarina Cvitković iz Splita koja je predstavila zaista jedinstvenu i nosivu kolekciju, koja je sve prisutne oduševila.

Ono što veseli kod mlade Katarine je to da polako ali sigurno postaje jaki brand na modnoj sceni, što nimalo ne čudi jer predanim radom koji se mogao sinoć vidjeti na reviji obećava kako njeno vrijeme tek dolazi.

La Marye feat. Iva Pajković su se sinoć također predstavile u glamuroznom izdanju sa večernjim haljinama koje zaista možemo reći da su bile toliko lijepe i nosive da nesumnjivo imaju već svoje nove poklonike. Ono što veseli kod branda La Marye jest da se svaka haljina radi ručno, što se sinoć moglo primjetiti jer je jednostavno sve izgledalo kao iz bajke.

Modna dizajnerica Sandra Hojski by Pasarela i sinoć je dokazala da je i dalje u trendu njen stil, a to potvrđuje i kolika je zainteresiranost za njenim brandom u Hrvatskoj, a i na samoj reviji na koju su je došla podržati brojna poznata lica. Pasarela je sinoć zaista pokazala šarolikost svojih večernjih haljina i sve prisutne i ovaj put očarala.

Brand Mans Stuff je predstavio svoju uspješnost i ovaj put, a posebno se moglo to vidjeti na muškim modelima koji su predstavili novu kolekciju košulja.

Modna kolekcija ALMA koju potpisuje Alma Premerl Zoko predstavila se modnom revijom koja je oduševila sve pristutne  i nimalo ne sumljamo kako će pronaći svoje ljubitelje.

Antonija Sola

Odličan show program upotpunile su i Martina Vrbos na samom stageu Zagreb IN Stylea sa svojom novom pjesmom, dok je prelijepa Antonija Šola nosila izazovnu crvenu haljinu, koja je više otkrivala nego skrivala i te je i ovaj put izazvala brojne poglede ali i uzdahe jer je definitivno zračila seksipilom.

Večer ljepote Zagreb IN Style zatvorila je kreatorica Ivana Cvrlje sa zaista savršenom kolekcijom.

Foto: Ilija Božić