fbpx

Humanitarna modna revija ‘Srce je u modi’!

Srce je u modiSrce je u modi naziv je humanitarne modne revije u organizaciji Rotary kluba Opatija, koja se u petak 06.09. održala u predivnom ambijentu terase bazena Hotela Ambasador u Opatiji. Spektakularni program otvorio je opatijski dizajner Alen Žitinić – Alex koji nas je svojim performansom uz Straussov valcer, raskošnu krinolinu i povijesnu frizuru svojeg modela vratio u polovinu devetnaestog stoljeća, odnosno početke mode u Opatiji.
Kroz ostatak večeri i uživanje u suvremenim  kreacijama dizajnera i modnih kuća, brojne goste uveo je voditelj Roberto Anić – Extra Robi u svom ležernom i duhovitom stilu.
Posjetitelje je pozdravila predsjednica Rotary kluba Opatija, Tina Smilović Peruza,  koja je istaknula humanitarni cilj revije, stipendiranje darovitih opatijskih srednjoškolaca slabijeg imovinskog stanja, a goste je pozdravila i dogradonačelnica grada Opatije, Marina Gašparić.
Svoje kolekcije redom su predstavili Salon vjenčanica Nadija sa pričesnim haljinicama koje su nosile male manekenke, Jelena Depope – Yoko, Janja Passeri, Valentina Vlah, Peperoncina Design i generalni sponzor Rio sa kolekcijom vrhunskih muških odijela i linijom ženske  odjeće, kao i modni dodaci  Nakit Peperoncina Design i  naočale Optike Dunatov Opatija.
Srce je u modiPistom su  prošetati  mali i veliki manekeni modne agencije Glamour T Tajane Zaro ali i zlatna karatistica Jelena Kovačević, Ivana Paris, Dino Bubičić, Lada Szabo Kajfež, vaterpolist Egon Jurišić, te Nikolina Miletić koja je nedavno proglašena najljepšom Hrvaticom.
Između modnih kolekcija posjetitelji su mogli uživati u izvedbama pjevačice  Ivane Brnašić, Plesnog studija  Porto Ri,   Salsa Caliente Rijeka i Kluba sinkroniziranog plivanja “Primorje Aqua Maris”.