fbpx

Ronald Braus: Sretan izlazim iz ovog showa!

Ronald– Dobro je, zabavljali smo se četiri tjedna, evo stigli smo do polovice natjecanja, po meni i spadamo negdje u sredinu. Ušao sam u jedan novi svijet koji je za mene bio potpuna nepoznanica te oduševljen i sretan izlazim iz ovog showa. Nešto sam naučio i dobro se zabavio –  rekao je Ronald Braus nakon ispadanja. Operni pjevač ispao je iz showa ‘Ples sa zvijezdama‘, a najbolje plasirani bio je Mislav Čavajda. Ronald i njegova plesna partnerica Ana Domišljanović su plesali rumbu, za koju su dobili 26 bodova, što nije bilo najmanje. No presudili su glasovi gledatelja. Njihov nastup član žirija Dinko Bogdanić komentirao je riječima kako je Ana dominirala u plesu, no nedostajalo je zavođenja s Ronaldove strane. Ronald nije bio razočaran i dojmovi su mu bili pozitivni. MislavMislav Čavajda večeras se vratio na poziciju najboljeg, koju je u prošloj emisiji prepustio Orneli Vištici. On i njegova plesna partnerica Petra Jeričević plesali su passodoble, i za njega dobili gotovo maksimalan broj bodova, 39. Član žirija Davor Bilman njihov je nastup opisao kao neobičan passodoble, no  sve mu se jako sviđalo.
– Super ste to odigrali. Pozicije su bile malo statične, to je ono što je moglo biti bolje –  ocijenio je Bilman. Mislav nije krio zadovoljstvo ocjenama i nastupom.
– Sjajno se osjećam, sve je bilo jako dobro, mislim da su ocjene realne, naravno, uvijek ima mjesta za napredak. Veselim se slijedećem tjednu jer Petra i ja konačno idemo u malo veselije note,  plesat ćemo slow fox i jive – rekao je Mislav.

Drugoplasirani bili su Iva Mihalić i Robert Schubert, koji su za svoju sambu dobili 38 bodova i pohvale žirija. Dinko Bogdanić rekao je kako je imao osjećaj da je već Brazilu, a Bilman kako mu je ovo najbolja samba večeras.
– Ovo je bio moj prvi susret sa sambom u životu. Bilo je veselo. Pokušala sam se uživjeti kao da sam na ulicama Ria. Kad smo krenuli raditi sambu nije išlo lako, ali s vremenom je postajalo sve bolje i bolje – kazala je Iva.

Ornela Vištica i njezin plesni partner Marko Herceg za svoju su rumbu dobili  35 bodova i zauzeli treće mjesto. Ornela je plesala na pjesmu iz filma ‘Od sumraka do zore’ u kojoj glumi Selma Hayek, a njezina se izvedba svidjela žiriju.
– Pokazali ste izuzetno senzualni ‘zmijski’ ples koji je meni bio dobar. Po mojim kriterijima zadovoljavajuće – pohvalio je Dinko. Ornela je bila zadovoljna komentarima i ocjenama.
– Jako volim rumbu, to mi je jedan od najljepših plesova. Možda sam osjećala malo pritisak večeras, ali sam to brzo prevladala – otkrila je.

Sanda Dubravčić i Nicholas Quesnoit  za svoju su salsu dobili 32 boda i zauzeli četvrto mjesto. Njihov nastup komentirao je Bilman riječima kako mu je to bila najbolja salsa koju su vidjeli  te kako su imali dobar ritam, no sama izvedba možda je izgledala malo previše sportski.
Sanda je rekla kako je zadovoljna što su prošli dalje.
– Volim latino plesove i uživam plesati slobodne ritmove. Mi smo stvarno puno uložili u tu salsu jer smo htjeli dočarati Kubu u Zagrebu i ja sam doista uživala – rekla je Sanda.

ŽanamariŽanamari Lalić i Damir Horvatinčić za svoju su sambu uknjižili 29 bodova te oprečne komentare žirija u vezi njihovog nastupa. Eliu Bašanu on se činio previše statičan i nedostajalo mu je energije, no Bilman se s njime nije složio te je rekao kako uopće nije bilo loše.
– Ovo je večeras bilo jako energično i zato mi je bio malo čudan Eliov komentar da nema energije. Bilmanov komentar mi je imao najviše smisla. Ocjene su bile malo niže nego prošli put, ali ide se dalje – rekla je Žanamari.

Giuliano i Marija Marinčić  večeras su bili  najslabije plasirani po broju bodova te su za svoju izvedbu sambe dobili svega 21 bod, no od ispadanja su ih spasili glasovi gledatelja.
– Meni je vaša samba sjela kao kutomjer u ovalnom uredu, ritam je bio dobar ali što se tiče sambe, jako slabo – ocijenio je Bilman. Giuliano se pak nije dao smesti.
– Nisam miljenik žirija i sad bih volio proći dalje samo iz dišpeta. Ja svaki dan satima dajem sve od sebe i stvarno se trudim. Ja nisam plesač i to se vidi, a ljudi to valjda prepoznaju pa glasaju za nas. Jer mi se stvarno od srca guštamo – rekao je Giuliano u svome stilu.

Plesnih parova iz emisije u emisiju sada je sve manje. Preostalih šest  kreću u nove naporne treninge. Tko će od njih biti najbolji, a tko napustiti show doznajte već sljedeće subote 30. studenoga na HRT 1 iza 20 sati kad je na rasporedu 5. emisija.